dimarts, 13 de gener del 2009

Això és un incunable !!!

La foto és del 1985. O sigui de fa 24 anys !!! Correspon a l'equip de futbol sala del Departament d'esports de TV3, que jugavem la lliga de mitjans de comunicació, contra Ràdio Barcelona, El Periódico, Mundo Deportivo, etcètera.

La foto està feta al Met (ara DYR) del passeig Maragall de Barcelona. L'alineació és, d'esquerra a dreta, Josep Sánchez (redactor d'esports aleshores i ara també) Eduard Berraondo (presentador d'esports i ara conseller de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals); Xavier Garasa (realitzador d'esports aleshores i ara també) "El menda lerenda" (quin gran porter); i abaix, d'esquerra a dreta, Joan Carles Lausín (càmera d'esports i ara reputat director de fotografia de cinema); Eduard Boet (presentador d'esports i ara director del Master de TV3) i Lluís Furnells (redactor d'esports i ara conseller delegat de Servired.
Vaja pintes, deu meu!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Buahh Xavi! jugaves al equip de futbol salade TV3??? Portes l'sport dins teu eh?

Com van les correccions dels examens i stabnd up's?, quan ens donaràs la nota???? ahhhgg el neguit, que fotut és el neguit.

Bé t'informo que el fet de estar a a la ràdio ma donat un bon punt de sortida per el que fa a les entrevistes!! perque ara tinc acreditació per entrar a les sales de concerts a entrevistar bandes nacionals i coenixer bandes internacionals yeahh

De moment ja compto amb una bona agenda de entrevistes tant en directe al programa com gravades en les sales on hauré de desplaçar-me!! Crec que importa ben poc desplaçar-me si és per una ocasió gtan bona!!

Entrevistaré en els propers dies a ABOREA, CONKHEROR, SINESTESICA, RUNIC, FOSCOR, RESILENCE, SETGE, ABRAHEL, i NOXIUS

No mu esperava per rés del món

Xavi ha dit...

Sí. L'esport sempre m'ha agradat. Al no poder ser esportista professional, per massa dolent, és clar! em vaig fer periodista esportiu.
Dels examens porto corretgits 23. Espero tenir-los tots llestos aquesta setmana. El 29 de gener tenim la reunió d'avaluació, per tant, fins a final de mes o primers de febrer no sortiran les notes definitives. En principi jo us comunicaré la nota de l'examen final. Així podreu fer els vostres càlculs.

Ironxevi ha dit...

La diferencia esta al bigoti, que era més poblat....

Rubén ha dit...

hola xavi!
crec que aquesta fotografia es digna d'un especial de TV3,així que crec que si veig anunciat algun especial com el dels 25 anys de tv3, no dubtaré a tornar a recordarte la existència d'aquesta foto!

una abraçada

Pep ha dit...

Quines pintes;

Imagino que fèieu un bon paper i guanyàveu partits.

No se si massa dolent o molt auto-exigent :)