divendres, 2 de gener del 2009

Wanjiru, favorit per baixar de 2h en marató


Un cop tancada la primera enquesta "Quin atleta serà el primer en baixar de 2 hores en Marató ?" el vencedor ha estat Samuel Wanjiru, el campió olímpic, que s'ha endut 34 del 70 vots emesos (48%). Bekele (em referia a Kenenisa) ha estat el segon amb 14 vots (20%); Haile Gebresselassie, actual recordman mundial, només ha aconseguit el favor de 7 votants (10%) mentre que Paul Tergat només ha rebut 1 vot (1%). A destacar que 14 votants (20%) consideren que cap dels atletes proposats serà el primer en baixar de les 2 hores en marató.
Moltes gràcies per haver participat. La foto correspon a l'entrevista que li vaig fer a Samuel Wanjiru a la Mitja de Granollers del 2008, que va guanyar en 59m i 3s, primera vegada que es baixava dels 60m en una mitja a Espanya.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Iepp, així m'agrada profe, micro en mà com ha de ser!

Passa't per les meves webs, encara que no t'agradi el metal i menys el metal extrem. ja es sol dir que de gustos n'hi han de tots colors.

web programa de ràdio Entre la boira: www.entrelaboira.tk
bloc del programa: www.entrelaboiraradio.blogspot.com
web de la mea banda: www.engraved.tk
myspace del meu grup: www.myspace.com/engravedhorde

Ens veiem el 9
Per cert, bon any nou!

Xavi ha dit...

Merci, Albert.

Mira d'entrar, si us plau, als links de "Jo corro" a veure si se't obren. És que tinc dubtes.

Bon Any !

Anònim ha dit...

Xavi, els enllaços de Jo corro, funcionen be. Al "clickar" em porten a unes taules amb diferents dades anotades de les carreres i de les maratons. Això si, triga una mica en carregar.

Et convido, Xavi, a llegir la última publicació sobre la Ràdiomarató de Ona de Sants, amb la meva participació en la retransmissió en directe de la Cavalcada de reis de Sants i la recollida de joguines!

www.entrelaboiraradio.blogspot.com

Fins el dia 9 a les 10.00h

Xavi ha dit...

Ok. Albert. Merci per fer la comprovació dels links.