dijous, 22 de gener del 2009

Mitja de Granollers amb grans estrelles


La Mitja de Granollers (1 de febrer) reunirà com és habitual, grans estrelles. Al 2005 i 2006 va còrrer Haile Gebresselassie, ara rècordman mundial de Marató (foto) Per l'edició del 2009 destaca la presència de Samuel Wanjiru, actual campió olimpic de Marató i vencedor de la mitja de Granollers de l'any passat, amb 59m i 26s (impressionant!) Ell té la millor marca mundial de mitja marató amb 58,33, crec. Mira que si fes marca mundial ( en ruta no es diu "rècord del món") a Granollers seria la pera !!
A més de Wanjiru, estarà Marta Domínguez, vencedora fa 2 anys a Granollers i debutarà en al distància la Rosa Morató. Seran els grans al.licients de la prova. Farem un reportatge pel 33, la mateixa tarda del dia 1 de febrer, tal com vam fer amb la Mitja de Terrassa. Pel que fa a mí, l'any passat m'hi vaig lesionar, per tant espero treure'm l'espineta i acabar-la amb un temps "arregladet". Veurem...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per les teves paraules al meu blog.

No estaré a la mitja de Granollers, però estaré pendent de que et vagi molt bé. ànims!!!!

Xavi ha dit...

El que deia és absolutament veritat i seguríssim que no sóc l'únic que ho pensa.
He linkat el teu blog en el meu. Està a "Blogs amics".

Cuida't!!!

P.S. Has vist que vaig 3r de la categoria 45-50 a la Lliga ? He, he... no durarà gaire... Al c`rrer Granollers que no és de la lliga, em passaran aquest diumenge, segur... snif!!

Pep ha dit...

Ostres tercer !!! Molt merescut !!!

Gràcies per les teves paraules; ara no et pensis que et deixaré guanyar per que em tractis tan bé. A veure quan tornem a coincidir. Molts ànims i més ànims !!

Anònim ha dit...

Hola Xavi,

Felicitats pel reportatge d'ahir pel 33. Mentre jo dinava i feia la migdiada, tu hauries d'estar currant editant el reportatge.

I gràcies pel comentari que em vas fer durant el reportatge. Els meus atletes ( ens anomenamen Angaues ) ja em diuen que ara ja sóc un míster "mediàtic".

Per cert, després de córrer la Mireia em va comentar que si sortia al costat de la Marta Domínguez, faries algun comentari, però jo no ho sabia. Vaig córrer amb la Marta perquè anàvem al mateix ritme; no per "xupar" càmera. Tot i així, no vaig poder aguantar el seu ritme i em va treure 30''.

Ens veiem a la marató de BCN !