dijous, 1 de gener del 2009

Última cursa del 2008, a Canovelles


He acabat el 2008 amb 40 curses, rècord anual absolut de llarg, ja que l'any que n'havia fet més, havia participat en 33 curses. Ha estat magnífic poder còrrer la Sant Silvestre de Canovelles ja que era l'única de les que es fan a Catalunya que es feia al matí. Com que a la tarda treballàvem l'Arcadi i jo, ens ha anat de perles per poder mantenir la tradició atlètica de còrrer una cursa l'últim dia de l'any. L'únic "però" és que havien de ser 10 Km i finalment han estat 9,52, segons el Forerunner. L'organització ens va explicar que la Policia Local els va retallar uns 500 metres el circuit en l'últim moment. Hauria estat el meu 10.000 número 100. Per aconseguir aquesta xifra rodona hauré d'esperar, segurament fins a Sant Antoni, el 25 de gener.
A Canovelles he fet 41m 2s -si bé oficialment m'han donat 40,57- i he entrat just darrera de la 2a dona, Mercè Pérez, amb la que he mantingut un interessant duel. Ens hem passat en diverses ocasions però al final ha demostrat un final molt poderós amb el que m'ha superat fàcilment. Ella ha fet 40m 53. Els 9 segons de diferència me'ls ha tret en escassament 200 metres !
La foto és una gentilesa de la Raquel i correspon a poc abans de l'entrada a meta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amic Xavier. Felicitats per tot un seguit de coses (per arribar a la cursa 300, per acabar l'any corrent -i treballant-, per començar-lo ple de força, Feliç 2009, pels temps que estàs marcant, i per ser tant atent, explicant-nos tot el que t'envolta en el món de les teves curses). M'agrada molt llegir tot el que dius al teu blog, i ho continuaré fent al 2009. A veure si torno a coincidir en una altra cursa, i puc saludar-te altre cop. Per cert, ja s'apropa la Marató de Bcna., on jo m'estrenaré en la distància. Molta sort, salut i kms a manta per tots.

Xavi ha dit...

Ostres, Joaquim!! Quins elogis! Ets molt amable. Feliç 2009 !!! Ens veiem!! I a preparar la Marató de BCN, que has de tenir un gran debut, segur!