diumenge, 11 de gener del 2009

Decepció a la Mitja de Sitges en la primera cursa del 2009

Tenia esperances, crec que fundades, en fer un bon registre a Sitges. L'objectiu era baixar d'1h 30m. M'he trobat força bé i anant amb un bon grupet fins el Km 12, però a partir d'allà, inexplicablement per a mí, he començat a perdre ritme. I he acabat amb un temps decebedor de 1h 32m i 23s. Decebedor perquè aspirava a fer-ho força millor, però sobretot perquè no sé què és el que pot haver fallat. Tot semblava perfecte, fins i tot he dormit a Sitges la nit de dissabte i no he hagut de matinar. Potser l'entrenament que estic fet no és l'adequat ? Jo que sé! No val l'excusa dels àpats de Nadal perquè com que sóc vegetarià menjo acuradament. M'assalten els dubtes i la decepció és notable. A Mataró, amb un final sensiblement més dur, vaig estar aprop de baixar dels 90m. A Sitges les condicions meteorològiques, a més, eren bones. La prova està en que em fa l'efecte --pel que he sentit a la meta-- que força gent ha fet bons registres.
Donant-li voltes a l'assumpte, quan he començat a flaquejar ha estat en una pujada amb la que no hi comptava, que no tenia "visualitzada" prèviament, diguem-ne: el pont que hi quan hem acabat el tram de la carretera. No m'esperava que passariem per allà. En fi, el resultat és que en els últims 7-8 quilòmetres només he fet que veure gent que m'anava superant, quan normalment és a l'inrevés, que jo vaig passant gent. Evidentment companys amb els que ens movem en registres similars, avui m'han "apallissat" fàcilment. Resumint: sí que he començat bé el 2009...!
En fi... Diumenge que vé faré Terrassa, vejam si em trec una mica aquest mal regust que m'ha quedat avui. No serà fàcil, perquè és més dura Ah!! l'organització m'ha semblat molt correcte, i la distància, segons el meu Forerunner, perfectament mesurada.

9 comentaris:

Pep ha dit...

Firmava ara mateix 1h32. Està molt bé Xavi.

Xavi ha dit...

Gràcies per animar-me, Pep, ets el millor, je, je...! Però les marques estan bé en relació al que a un aspira. Si aspirava a 1,29 i no era una utopia, 1,32 està malament. Son faves comptades. Si no baixava dels 90m comptava en quedar-me relativament aprop (1,30 llargs o 1,31 curts) però 1,32,23 és un "fiasco" important.
Ens veurem a Terrassa, oi ?

Anònim ha dit...

M'agrada que siguis un tio ambiciós i poc comformista. Si volies baixar d'1h30 és normal que estiguis contrariat. Això és com el futbol: el calendari ens dóna l'oportunitat de redimir-nos. A Terrassa et treuràs l'espina, clar que sí. Compte però, que és "durilla". Ànims, fera.


Mario de Guissona

Pep ha dit...

Si, si. A Terrassa és cita obligada. i tot i que ara no faig sèries, espero passar-m'ho bé. Encara no tinc pensat ritmes.

Sergi ha dit...

Aupa Xavi !! que un día flojo lo tiene cualquiera. Lo bueno de competir tanto es que la semana que viene te puedes sacar la espinita de ayer.

Yo justamente me he venido arriba cuando te he visto, y cuando te cogi las piernas no podian parar, y aproveche mi buen día.

Un saludo grande

En Terrassa a tope que ya te conoces el terreno...

Xavi ha dit...

Gràcies Sergi por los ánimos ! Esta semana tengo programados dos entrenos de series largas (miércoles y sábado) por lo tanto el domingo en Terrassa saldré a verlas venir. Igual incluso con ropa de entreno porque me tocarían 90 minutos de subidas y bajadas.
Quiero seguir al máximo los entrenos del planning para la Maratón de BCN.

Un saludo, crack!!

Oscarjet ha dit...

Carai Xavier ! amb aquests temps filar prim ja es dificil , anims pel proxim intent, jo ja firmava 1.30 !
Et vaig veure en un creument .
Saluts !

Anònim ha dit...

Jo també firmo aquests temps, però tens raó, l'objectiu no complert toca els....
Ànims,segur que a Terrassa baixa el temps.

Salut !

Rubén ha dit...

hola xavi!
al final tant posar visita el meu blog a les correccions de la redacció que m'ha donat per fer un jo també, encara que he d'aprendre del mestre, que el meu comparat amb el teu es una mica xurro je je. donçs res que m'aniré passant per aquí a veure com et va i si alguna marató cau a prop de casa meva, aniré a fer-la així et pico una miqueta jajajaja.
una abraçada