diumenge, 19 d’octubre del 2008

Una marató més al sac, i en van 20!!!


Crònica d'urgència perquè estic treballant. M'he volgut fer l'homenet i el magnífic grupet de correcats que anaven a fer sub 3,30 els he tingut darrera meu durant molts quilòmetres (observeu la magnífica foto de la situació) Ha estat un desgast tonto per la meva banda perquè anava bastant sol. Finalment, cap el Km 31 o 32, m'he deixat agafar i no he pogut seguir el seu ritme, malgrat els esforços del Manolo M per a què enllacés. ¡Qué grande eres, Manolo! No parava d'animar-me i jo amb els cascos gairebé ni el sentia. Després a la meta, m'ho ha dit... i tenia raó, òbviament. Durant 5 o 6 Km ben bé, es posava davant meu, obria els braços per tallar-me l'airet... Quin paio més exepcional!!! Finalment, en el Km 37 m'he aturat uns intants per avituallar-me bé. El Manolo ha anat a enllaçar amb el grup de sub 3,30 per ajudar a altres "cadàvers" que estaven una mica més avançats que jo. I fins a la meta. Al final he entrat en el lloc 95 en 3h 32m 30s del meu crono, 2 segons millor que l'any passat. Increïble!!! 2 segons, només!! Però l'any passat vaig patir molt més i no venia d'una Marató 3 setmanes abans..
Però estic satisfet perquè després de la Marató de Saragossa, només he trigat 5 minuts més i no he patit tant com a la terra de les Pilars!!.

5 comentaris:

corredor padawan ha dit...

A la foto semblas a Michael Jackson amb tots els escortes que porta. Felicitats per la marató.

SanTiago Pons ha dit...

Felicitats Xavi, gens malament 20 maratons coi! suposo que coincidirem a Barcelona si la fas!!!!

Anònim ha dit...

Xavi, enhorabona pel mediterrani, jo el diumenge corria amb la meva dona per fer-la sub60 en els 10 i ens vas pasar com un tiru. Estas molt fort com sempre!!!

Felicitats pel teu bloc, et seguiré... si puc

a10

Xavi ha dit...

Padowan, Santi i Pablo: gràcies per les vostres paraules. Ens veiem aviat !!!

Jordi ha dit...

Felicitats per portar-ne 20!!!

L'any passat vam coincidir a la del mediterrani i vau arriba davant meu, tu i en Rafa Jofresa, vaig fer un intent de seguir-vos èls darrers km, però em va ser impossible.

A seguir disfrutant de l'activitat esportiva, i només t'en falten 70 per atrapar l'Arcadi ;-)