diumenge, 3 de maig del 2020

Final del confinament... total

Un cop acabada "La Desconfinada" (Foto: M. Majoral) 
    Ha acabat el confinament dur. El de no sortir de casa més que per l'imprescindible, com anar a treballar, anar a comprar, anar a la farmàcia... Des de dissabte que podem córrer al carrer un cop al dia. De de 6 a 10 del matí o de de 8 a 11 de la nit. De moment, he corregut tant dissabte com diumenge, al matí. Entre setmana, probablement correré a partir de les 8 de la tarda. Per acomiadar el confinament "dur" què millor que fer-ho en una cursa. Amb el cornavirus les curses són diferents. No hi ha classificació, però sí inscripció i pitrall. Per això les compto com a curses. En aquestes setmanes de confinament n'he fet dues. El 28 de març la "Jo corro a casa contra el coronavirus" (10 Km) i ahir "La Desconfinada" En 1 hora vaig fer 9,91 km. Sensació d'alliberament total. Els minuts em van passar volant, a diferència de córrer a casa. Les sessions semblava que no havien d'acabar mai...!
   Una altra cosa serà quan podrem tornar a fer una cursa com abans. Sóc pessimista, què voleu que us digui. No m'estranyaria gens ni mica que no hi hagués cap cursa fins el 2021, i no pas al gener, sinó més aviat cap al juny, com a mínim... Fins que no hi hagi vacuna, la veritat es que no veig cap opció que hi hagi cap cursa. El risc de contagi seria massa alt. Tant de bó m'equivoqui i hi hagi novament curses molt abans... Veurem.

3 comentaris:

Best Maresme ha dit...

Per fi!!!!! :))))

Ramon_B ha dit...

Han estat durs aquests gairebé dos mesos de confinament. Com tu i molts vaig decidir entrenar per dins de casa pel passadís i les habitacions. Va ser força claustrofòbic amb un recorregut de només 32,84 m amb dos girs de 90º i dos de 180º. Tot i això vaig arribar a fer 18 sessions (sis d'elles curses virtuals), una matada, 80 Qm / 2430 voltes !. Per cert, també vaig decidir comptabilitzar les curses virtuals ja que penso com tú penso que fins que no hi hagi una vacuna serà arriscat participar en curses si s'en fan. La Desconfinada per a mí va ser la alliberació total i la constatació que, malgrat el manteniment a casa, aquest dos mesos sense córrer com cal han passat factura. Ens toca adaptar-nos a la nova normalitat. Molta Força i seguim !

Xavi ha dit...

No havia llegit el teu comentari, Ramon. Disculpa'm. Completament d'acord amb tu.