dilluns, 17 de juliol del 2017

Completat el triplet !

El "drem team" a Mataró (Foto: Anna Jurado)
El triplet del cap de setmana el vaig completar corrent la Mitja marató per relleus de Mataró dissabte a la tarda i, diumenge al matí, el 2n Trial de la Floresta. La mitja per relleus la vaig fer juntament amb l'Andreu Ballbé i el Vicenç Solé. Aspiràvem a guanyar la categoria de 180 anys. Vam quedar segons per 1 minut. Val a dir que només hi havia 2 equips a la categoria... ;-) Em va tocar fer el primer relleu. 7,03 km a les 7 de al tarda. Feia calor notable. Vaig completar el recorregut, que eren 6 voltes a un circuit de poc mé sd'1 quilòmetre, en 32m i 35s. L'Andreu va baixar dels 32m i el Vicenç va córrer 6 segons més ràpid que jo. Tots tres molts regulars. Millorant el registre que ells havien fet l'any passat, amb en Josep Maria Antentas, en un global de 15 segons. Qui no es conforma és ben be perquè no ho vol.
Un pas per meta a Mataró (Foto: Organització) 
Poc abans de començar a La Floresta
  I diumenge, cap a La Floresta a fer el Trial de 10,5 km. La referència de l'any anterior era haver baixat dels 60 minuts per uns pocs segons. El recorregut era idèntic, però tots vam coincidir que la calor era superior. La cursa començava a les 9 del matí, però a aquella hora el sol ja pica notablement. Les pujades es feien eternes. Cap el km 8, una rampa que no m'esperava em va esgotar psicològicament i no vaig poder evitar la temptació de posar-me a caminar uns metres. Entenc que era necessari. I em va anar bé. Ja no vaig caminar ni un metre més. Vaig creuar la línia de meta, en 1h 4m i 54s, pràcticament 5 minuts més lent que al 2016. Justifico el pobre resultat amb el fet de no entrenar al juliol, la calor, i el cansament acumulat de les curses de divendres i dissabte. A més, el Trial de La Floresta era la més llarga de les tres.
  Ara segurament no faré cap altra cursa fins l'agost ja que els dos pròxims caps de setmana tinc sortides familiars. Però probablement


la setmana vinent reprendré els entrenaments, que ja toca. Estic agafant uns quilets que convindria perdre.

1 comentari:

Vicenç ha dit...

Aquest Setembre estaràs en una forma increïble, bon estiu.