divendres, 10 d’abril de 2015

Pàdel i córrer

Al pàdel, amb el gran Xavier Casadesús
Abans que res, disculpes pel retard en aquesta entrada. L'havia d'haver fet dimarts... i mira. Fins divendres ! L'últim cap de setmana de març no vaig fer cap cursa perquè vaig transmetre el Barcelona World Padel Tour, que es va disputar al Reial Club de Polo de Barcelona. Els horaris de les transmissions eren incompatibles amb els de les curses. Com sempre que transmeto pàdel, m'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltíssim, de la mà del millor analista de pàdel del món mundial: en Xavier Casadesús, el seleccionador català masculí de pàdel. És magnífic compartir les transmissions amb ell.

Clupés i Polo, tancant el grup
Amb l'Edu Polo
Dilluns 6 d'abril vaig tornar a l'asfalt. En aquest cas en la clàssica de Canovelles de 15 Km, que sempre es disputa el dilluns de Pàsqua. Cursa mixta d'asfalt i cross, de distància inhabitual. L'objectiu era baixar de l'hora i 10 minuts. Poc després de la sortida em vaig trobar que dos companys periodistes, en David Clupés (Catalunya Ràdio) i l'Edu Polo (Cadena SER) estaven una mica per davant meu. Em vaig enganxar amb ells. Ja sabia que l'Edu era massa ràpid per a mí. Amb en David, en canvi, podiem fer una bona cursa ja que tenim temps similars. Un cop deixat el polígon, a l'açada del Km 5, aproximadament, comença la part més dura del recorregut: la part de cross amb notables pujades. L'Edu Polo, com preveia, se'n va anar fàcilment. En David Clupés també em va superar, però tenia contacte visual amb ell. Un cop superada la part del cross, es torna al polígon per a fer els últims 3 km. Vaig veure que en Clupès no anava massa ràpid. El tenia lluny però es podia intentar atrapar-lo. Em vaig posar a 4,10 i finalment el vaig caçar en el Km 13, aproximadament. Poc després una sabatilla se'm va descordar --error de principiant !-- i vaig haver d'aturar-me. En Clupés aleshores em va superar. De nou em vaig posar en marxa i vaig intentar tornar a atrapar-lo. Una mica abans del Km 14 ho vaig tornar a aconseguir, he, he...! Al final, 1h 10m 28s. Si descompto l'aturada, potser serien 7 o 8 segons menys, encara, però, lluny de baixar dels 70 minuts, que era l'objectiu. Bé, tant se val.
A la part del cross
 Estic augmentant el quilometratge de cara a la Marató d'Empúries del 3 de maig, aviam com surtirà. Aquest diumenge, nou test amb la 1/2 marató de Blancafort, a Tarragona. Ja us explicaré com ha anat.