diumenge, 8 de març del 2015

Males sensacions

Magnífic circuit amb vistes, a la Cursa Científica a l'Hospital de Sant Pau
Ahir vaig córrer per 7a vegada la Cursa Científica de l'Hospital de Sant Pau. Ara que per fi s'han acabat --o gairebé-- les obres, córrer per l'interior del recinte és una meravella, passant al costat del pavellons. És magnífic ! Juntament amb l'Arcadi vam anar molt tranquils i vam completar 25 voltes de 850 metres cada una. En total, 21,25 Km fets en 2h i 3m, jo i en 2h i 1m ell. L'Arcadi va voler apretar en les últimes voltes per intentar fer-ne 25 en les dues hores. S'hi va quedar molt a prop. Bon ambient, bona cursa, com sempre, bon esmorzar, encabat, dia magnífic... què més es pot demanar ? I avui diumenge he près part en l'Unirun, una cursa de 6,7 Km que transcorre pel recinte del Fòrum i que estava plantejada com una sana competència entre les universitats catalanes. Cada una d'elles tenia un color identificatiu. Com que l'Arcadi i jo vam estudiar a la UAB, doncs per aquesta universitat ens vam inscriure. De bon començament ja he vist que avui no era el meu dia. La zona del Fòrum, no sé perquè, la tinc atravessada. Cada cursa que hi faig, la corro molt lent. Avui no ha estat l'excepció. He vist com l'Arcadi ràpidament se m'escapava i no podia fer res per intentar seguir-lo. Frustrant. En el Km 1 he vist el secretari general de l'esport, Ivan Tibau, un corredor habitual. L'he sobrepassat amb notable esforç. Però ha durat poc, la cosa. En una pujada que hi havia a prop del Km 2, m'ha passat com un coet i tampoc no he estat capaç de seguir-lo. Poc a poc s'ha anat allunyant. He pensat que els 21 Km d'ahir m'estaven passant factura, però em sembla excessiu que em costés tant baixar de 4,50 el Km ! He anat fent fins a completar la cursa en 31m 5s (ritme 4,38m/Km) un registre molt discret. L'Arcadi ha fet 29,52 i l'Ivan Tibau, 30m i uns segons. Els corredors parlem de sensacions al córrer. Les meves avui no han estat bones. Cap problema físic. Simplement no he estat capaç de córrer un pèl més ràpid. Quan he arribat a casa, he tingut una possible resposta quan m'he pesat després de dutxar-me: 2,5 Kg més que dimarts !!! He menjat molta pasta, aquesta setmana; massa, sens dubte. I no l'he cremada. Arrossego una motxil.la per davant que no ajuda gens, està clar.
Abans de començar l'Unirun
Amb l'Ivan Tibau...  i la motxil.la 
 

 El cap de setmana vinent no correré cap cursa. Em centraré en la transmissió que, juntament amb l'Arcadi, farem de la Marató de Barcelona. Després de 24 anys, TV3 tornarà a transmetre en directe la que ara ja és una de les maratons més importants d'Europa.


2 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Les sensacions, de vegades, ens transmeten coses, però bé, gairebé podem dir que sort que diumenge no fas la marató, sinó que la retransmets. Que vagi molt bé, ja en parlarem!

elsiguientekm ha dit...

Segur que va ser per la cursa del dia abans, les cames no estarien be del tot. No et preocupis no era el teu dia... pensa en fer una descarrega de les cames amb un massatge, a mi a vegades tambe m'ha passat. es com correr amb pedres a les cames, massatge i llestos. sort amb la retransmissio, alli estare veient-la.