dimarts, 4 de novembre del 2014

Us recomano córrer a Lavern Subirats

Per segon any consecutiu he anat a córrer a Lavern Subirats. L'any passat em vaig sentir tant ben tractat --de fet sempre m'hi sento a la majoria de curses a les que vaig-- que no vaig dubtar a repetir. Amb tot, enguany, per feina ho tenia una mica complicat, però no m'hi vaig poder resistir per combinar-m'ho. És una cursa petita, amb 320 participants, però on tots ens sentim, estic segur, cuidats i diria més, mimats ! Dues voltes de 5 Km amb possibilitat de fer una cursa de 5.000 metres o bé una de 10.000. Recorregut molt variat amb baixades, pujades, asfalt, terra, passant entre vinyes --com no, a l'estar al Penedès-- aconseguint un punt d'equilibri molt interessant. La cursa és dura, però. L'any passat vaig acabar-la en 45m i 10s. La idea, enguany, era intentar baixar dels 45 minuts. Vaig sortir potser una mica endarrerit i vaig perdre uns quants segons, però res de l'altre món, tot sigui dit. Conscient que hi havia diverses pujades, vaig intentar anar el més ràpid possible a les baixades i mirar de perdre el mínim de velocitat a les pujades. En altres paraules, vaig anar "a tope". Quan vaig veure que el pas pels primers 5 Km era de 22m i 32s ja vaig veure que baixar dels 45m era una quimera. De tota manera no em vaig rendir. Vaig intentar-ho amb totes les meves forces. El dia, segurament, no acompanyava tant com l'any passat. Hi havia una humitat notable. Al final vaig acabar la cursa en 45m i 57s, o sigui, 47s més lent que l'any passat. Com sempre, però, vaig quedar satisfet. Altres companys també van veure com les seves previsions de marca no es cumplien, segurament per la humitat.
Amb la Jackeline Gómez, la quarta fèmina.
   Un cop acabada la cursa, el millor. Els organitzadors m'havien enviat un correu, preguntant-me de què volia que em fessin l'entrepà. Recordaven que al ser jo vegetarià, no menjo butifarra. I allà estava el meu bocata tal com els havia demanat !! Moltíssimes gràcies ! Només a Lavern Subirats i a la cursa de La Floresta m'han fet un bocata especialment per a mí. Quin detall !! Només tinc paraules d'agraïment.
El bocata estava boníssim !!

   Us recomano molt la cursa de Lavern Subirats. No us penedireu si un dia hi aneu, entre d'altres coses perquè es sortegen un munt de regals i al ser poquets, gairebé a tothom li toca alguna cosa. Enguany es sortejava una televisió !!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Xavier, soc el Xavier Alvarez un dels organitzadors de la cursa, varem estar parlant al arribar que jo estava a la zona dels dorsals. primer de tot les gracies les hem de donar a tu, ja que has fet un esforç molt gran per poder estar a la nostra cursa. per nosaltres tu en especial ets important, ja que tenir-te entre nosaltres amb aquesta cursa li donem molta importancia, esperem podem comptar amb tu altres anys. amb sap greu no poder-me despedir de tu suposo que el temps corria en contra teu. Nomes fer un petit encis, de corredors erem 320 amb total 10 mes que l'any passat, per nosaltres es un èxit. i per Ultim som un poble petit i això si molt ben avinguts e intentem que la gent que es ve a visitar estiguin com a casa. Donar les gracies als Col·laboradors, Patrocinadors,Visitants,Voluntaris i com no els protagonista d'aquest aconteixament ELS CORREDORS que sense ells això no tindria cap sentit. Ens veiem l'any vinent.

Xavi ha dit...

Arreglat el número de participants. I afegida foto del gran bocata !!

Unknown ha dit...

Moltes gracies Senyor, fins la propera.