dilluns, 14 de juliol del 2014

Un cap de setmana ben complet i variat

Això és un esmorzar !
Amb l'Arcadi, la Wai-Shan i el Mingu
Aquest ha estat un cap de setmana ben atípic perquè he fet algunes coses inhabituals. Per suposat, he corregut. Els divendres a la nit m'agrada anar a dormir ben tard. Em quedo a veure al tele i sense adonar-me'n se'm fan fàcilment les 4 o més de la matinada. Aquesta setmana ho he fet la nit de dijous a divendres, quan vaig arribar de treballar, o sigui, a partir de les dues de la matinada. Divendres no ho vaig fer perquè dissabte em llevava d'hora per anar a córrer tres quarts d'hora, a partir de dos quarts de 8, amb en Mingu Catalán, l'Arcadi Alibés, el Joan i el Xavi. Ells ho fan cada dissabte amb altres amics, també, i després es cruspeixen un esmorzar de ca l'ample del qual l'Arcadi sempre m'envia fotos per Whatsapp. I feia temps que em feia dentetes. Finalment m'he tret l'espina. I l'esmorzar és espectacular. De forquilla i ganivet ! Vaig menjar tant que fins l'hora de sopar no vaig ser capaç de menjar res de res...! Esmorzar així, primera cosa inhabitual del cap de setmana.

Entrant a meta a Ca n'Anglada (Foto: maillo)
  A la tarda vaig anar al barri de Ca N'Anglada de Terrassa, a fer-hi la cursa de Festa Major. Anunciats 6,5 Km però finalment eren 5,25. Ja havia fet la cursa al 2006. Aleshores feia 6,1 Km i la vaig completar en 25m 20s a un ritme de 4,09. Aquest dissabte el ritme ha baixat a 4,20 i l'he completada en 22m i 47s. He quedat el 9è de la categoria d'edat sent-ne el vencedor en aquesta categoria en Pep Moliner, vell amic de Terrassa. Anys enrera havíem fet curses en temps similars. Dissabte va fer 19m 59s !! Bestial !! Com està de forma !. Em va dir que el seu secret és competir poc i distàncies més curtes. Ja no fa maratons. Però fa mitges en 1h 28m. Impressionant, Pep !! Moltes felicitats ! La cursa de Ca n'Anglada és dura per la part de pujades que té. Sortosament no va fer la calor que recordo de fa 8 anys...!
A poc de començar la Milla d'Horta, amb en Càndido

   I diumenge vaig decidir-me a córrer la Milla d'Horta. Just a sobre del Túnel de la Rovira, a Barcelona, un recorregut inevitablement amb pujades i baixades ja que es fa en ple barri del Carmel. Em vaig trobar en Josep Niubó, l'exsecretari d'Esports de la Generalitat. Ho era quan Fresno. A la cursa erem uns 200 corredors. He acabat en 6m 47s. Aspirava a baixar de 7 minuts, conscient dels desnivells. He vist el GPS i m'ha sortit 1,58 Km. M'he quedat amb el dubte de si la cursa era curta. Sovint en ciutat i en carrers estrets, és possible que marqui de menys pels edificis, no sé.. Perquè us feu una idea dels desnivells, en una part del circuit he marcat un ritme de 5,57 !!! I en la part final de gran baixada per la Rambla del Carmel m'ha marcat un ritme màxim de 2,29!!!! Un diferència de gairebé 3 minuts i mig per quilòmetre !!!  He acabat crec que el 58 de la general. En l'últim instant he passat a la quarta noia. Córrer una milla, segona cosa inhabitual en mi.
Amb ella porto ja 30 curses al 2014 per un total de 551 des que vaig començar a córrer al 1997.


    I després de la milla, he anat a la platja amb la família. A Vilanova i la Geltrú. He près el sol, hem dinat i ens hem estat fins quarts de 8 de la tarda. 3a cosa inhabitual en mí: anar a la platja. Un cap de setmana completet, completet. El cap de setmana vinent m'espera un triplet: Divendres, Terrassa Night Series organitzada pel Jaume Leiva i Running Solutions (10 Km). Dissabte a la tarda; cursa de la Floresta. (7,2 Km) i diumenge, cursa de Can Gonteres de muntanya (7,5 Km) a Terrassa. Cal fer muntanya per preparar la marató del Priorat del 4 d'octubre, primer gran repte de la temporada.

6 comentaris:

Pep ha dit...

Gràcies Xavi pels teus comentaris i sempre és motiu d'alegria poder compartir aquests moments. Recordo aquella anterior vegada i Ja saps que t'admiro i lo meu no te importància. De debò, però gràcies!! Fins la propera i a veure quan ens visites a Can Mossenaire.

Candido Ferreiro ha dit...

Hola Xavi,

Un bon cap de setmana atlèticament parlant hem passat. Dir-te que marxo demà passat al poble i vindré el 13 d'agost a la nit. Et comento que el 15 d'agost correré la Cursa de Festa Major de Manlleu. Si t'interessa, et pots inscriure't a www.olimpicmanlleu.com. Bon estiu!!

Xavi ha dit...

De res, Pep. És un gust sempre parlar amb tú. Cuida't molt. En veiem !

Xavi ha dit...

Càndido, bones vacances. Fa anys que vull anar a aquesta cursa de Manlleu, però sempre m'agafa de vacances i estic una mica lluny. Merci !!

Anònim ha dit...

Com es diu el lloc on vau anar a esmorzar?On esta situat?Moltes gracies xavi!

Xavi ha dit...

No ho recordo. Em sap greu. Pregunta-li a l'Arcadi. Ell hi va cada setmana.