diumenge, 11 de maig del 2014

Entre maratons


Fent el què he pogut contra Raúl Llimós i Julio Salinas
     Aquest ha estat el cap de setmana entre la Marató d'Empúries (4 de maig) i la de Tortosa (18 de maig). No volia fer cap cursa per a no cremar-me. Després de 4 maratons al 2014 les forces estan justes i ara es tracta d'arribar el millor possible a l'última marató del repte. Un repte, per cert, que he hagut de canviar radicalment perquè l'objectiu que m'havia fixat era --ara ho veig-- massa agoserat per a mi. Inicialment es tractava de fer les 5 maratons en menys de 3h i 40m. A Tarragona, al gener, vaig fer 3,30; a les Vies Verdes de Girona, al febrer, 3,37; a Barcelona, al març, 3,40; i la setmana passada a Empúries, 3,47. És a dir, cada vegada  pitjor temps. Només en dues, gairebé 3, he estat per sota de 3,40. Repte no aconseguit. Tampoc no passa res. El petit repte a Tortosa serà baixar almenys de 3,50, per, si més no, haver baixat totes 5 de 3,50. Igualment sortiré amb la intenció d'anar a ritme de poc més de 5m/k per acostar-me el màxim possible a les 3h 30m. Si faig 30 Km a a aquest ritme, crec que podré aconseguir el nou objectiu. Seria una alegria immensa fer-ho ni que fos un minutet millor que a Empúries. O sigui 3h 46m ho firmaria ara mateix. Bé, ja veurem què passa diumenge vinent.
Amb el Fran, el Bela i el Julio Salinas
    Aquest cap de setmana he fet coses que no acostumo. Dissabte vaig estar a Palamós a la inauguració del Cafè la Gavina. Està al carrer Notaríes,16. Molt cèntric. és molt més que un cafè. Si un dia passeu per Palamós, no deixeu d'anar-hi. No us penedireu. La Palmira i en Josep, el matrimoni amics meus que el porten hi tenen la mà trencada. Fan unes delicatessen que us llepareu els dits !
La Gavina de Palamós. Molt acullidor
Fan meravelles amb el menjar, a la Gavina
    I diumenge, el club de Tenis Vall Parc de Barcelona inaugurava 4 pistes de pàdel. El vicepresident del club i bon amic meu, en Lluís Corretja, em va demanar que hi anés... i que jugués a pàdel...! Mare meva ! Però no em podia negar, evidentment. L'última vegada que vaig jugar a pàdel va ser a l'agost, aviat farà un any ! Bé. He fet el què he pogut. Els qui han jugat, per exemple els companys periodistes Raúl Llimós, Xavi Campos, Jordi Bordas, o els exfubolistes Julio Salinas o Fran, es veu que juguen força més sovint que jo. I lògicament s'ha notat. Del què es tractava era de donar suport al Lluis, com no ! Hem compartit matinal amb el gran Fernando Belasteguin, l'actual número 1 mundial de pàdel, que ha fet un clínic.
    A la tarda he sortit una horeta a córrer. Ha estat la setmana postmarató d'Empúries. Divendres vaig fer 16 km. Va ser la tirada llarga per Tortosa, diguem-ne. Demà dilluns faré 50m, dimarts aniré a recullir el pitrall, dimecres massatge, dijous 40m i divendres 30m o res. Dissabte, cap a Tortosa, i diumenge.... a córrer !!
   


1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia Xavi,

Bon article! Un cap de setmana mogudet, de bon menjar per la Costa Brava i pàdel el diumenge. Ja has penjat algunes fotos, però també en tenim alguna més a la nostra pàgina de Facebook. Et deixo l'enllaç de l'àlbum publicat!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152026263947352.1073741843.194026332351&type=1

Gràcies per venir diumenge a Vall Parc. Molt agraïts.

Salutacions,

Ignasi Cabezón (Vall Parc)