diumenge, 5 de maig del 2013

Els doblets compensen

Després d'una setmana sense còrrer cap cursa, aquest hi he tornat i, com acostumo, ho he fet amb dues curses per compensar el cap de setmana que no vaig poder posar-me cap pitrall, per motius laborals. Dissabte vaig estar a la Fenexyrace de Calella, una cursa en suport de la investigació pel guariment de les lesions medul.lars. Eren 10 Km en un circuit de 5 Km amb dues voltes. El circuit, íntegrament en el passeig marítim de Calella, majoritàriament de terra. El cel amenaçava pluja i per això vaig còrrer amb gorra, per si de cas. Em molesta la pluja als ulls i la visera l'evita. Al final, però, va ploure quan jo ja havia acabat. Vaig completar-la en 43m 4s fent la segona volta 2 segons més ràpid que la primera. O sigui que vaig ser molt regular. Amb fer menys de 44m ja em donava per satisfet, per tant, molt content. La cursa em va semblar molt ben organitzada. Realment el lloc per còrrer-la és curiós. Hi van inquibir 1.000 corredors i tret dels primers metres, es va poder còrrer amb molta comoditat.
Arribada de la Fenexyrace
  I avui diumenge he conegut Llorenç del Penedès. S'hi feia la cursa de maig, també de 10 Km. La major part del recorregut era per asfalt, un 65-70%, calculo. A l'haver més pujades que no pas a Calella, que era completament plana, estava clar que faria un temps més discret. Al final, però, també he acabat molt content perquè l'he feta en 43m i 18s. Realment quan et poses un pitrall ets capaç de rendir molt més que en un entrenament (només faltaria, d'altra banda...) He corregut amb parcials per Km de 3,56-4,15-4,25-4,21-4,33-4,28-4,22-4,26-4,26 i 4,03. Molt regular. El primer km més ràpid perquè hi havia una bona baixada i el temps de l'últim s'explica  perquè he acabat esprintant amb un company del Runners El Vendrell que m'ha superat, per cert. Tenia 8 anys menys que jo...
 La rambla Marinada, amb "La Cumprativa" al fons
  La cursa és molt, molt familiar. N'hi havia una de 3 Km, també. La cursa de 10 Km l'hem completat 133 corredors i els de 3 Km eren una quarentena. He acabat el 30 de la general. Dóna gust trobar curses com aquesta. Tancaven a 200 corredors perquè, com m'explicava l'organitzadora, l'Ada, volen donar un bon servei als corredors i consideren que més enllà d'aquesta xifra se'ls desbordaria. I a fe que el servei és molt bó. Cronometratge, megafonia, avituallament a mitja cursa, tota ella perfectament ben marcada, gran avituallament a l'arribada, camiseta tècnica...  Tot plegat un luxe, amb sortida i arribada a la rambla Marinada, un espai, per cert, magnífic, amplíssim, que ja voldrien tenir moltes poblacions molt més grans.

Poc després d'acabar la cursa de Llorenç del Penedès
En totes dues curses he calçat les Gel Hypper Speed d'Asics, que encara no havia estrenat en cursa. Només una paraula: magnífiques !!.
Què bé que van !

                         

10 comentaris:

Sebas Guim ha dit...

M'hauria agradat veure una foto d'aquest sprint final...En veurem? Hehe...Enhorabona!!!

Xavi ha dit...

Si me n'arriba alguna, la publicaré, no ho dubtis !!

Joan Castellà ha dit...

Un plaer retrobar-nos en cursa . La Fenexy va estar força be .

Iñaki ha dit...

La cursa de Calella me sembla que estaba mal mesurada... Al meu Garmin m'han sortit 300m menys. No t'ha passat el mateix?

Xavi ha dit...

No ho sé perquè em vaig deixar el Forerunner a casa. De tota manera quan el cel està tapat com estava i quan corres per sota d'arbres, sol passar que el GPS dóni distàncies més curtes. La meva referència és el temps que vaig trigar en fer la cursa. Jo diria que sí tenia la distància...

Cursa de Maig ha dit...

Moltes gràcies per venir Xavi, i moltes gràcies per parlar tant bé de Llorenç i de la nostra cursa!

Vam estar molt contents de tenir-te amb nosaltres i encara més que t'agradés i passessis un bon matí!!!

Ja revisarem les fotos a veure si trobem aquest sprint! jejeje

Cursa de Maig
Ada

Iñaki ha dit...

He dibuixat el circuit per confirmar-ho i en surten 150m de menys la volta (http://www.gmap-pedometer.com/?r=5919937). El meu temps també ho confirma, perque no vaig anar massa bé i en vaig quedar a 6 segons de la meva MMP. Tot-hi això bona cursa.

Xavi ha dit...

Ada: moltes gràcies a vosaltres. Per poc que pugui, repetiré l'any vinent.

Xavi ha dit...

Iñaki:
Doncs si és així com dius, està clar que era curta...

Raúl Muñoz ha dit...

Enhorabona! Nou doblet amb bones sensacions i bons temps. No pots queixar-te del teu estat de forma.
Que vagi bé!!!