dilluns, 15 d’abril del 2013

He tornat a fer un doblet

Una gran representacio del club a Medijocs
La doctora Puentes, darrera meu
 Feia temps que no en feia cap.
Els doblets m'agraden, perquè són exigents, sobretot pel que fa a la segona cursa, normalment, diumenge. Dissabte vaig fer la cursa de Medijocs, a Sant Cugat. Una cursa molt familiar, que té com a ànima organitzativa a la doctora Yolanda Puentes. Un encant. Ella i la cursa. És una prova en la que els participants són personal sanitari i alguns convidats, com jo mateix. Es tracta d'un cross al Parc de la Pollancreda de Sant Cugat que ens porta fins a Can Borrell. En total 8,2 Km. L'he arribat a fer en 34m. Dissabte, però, no vaig estar del tot fi i vaig acabar en 37 minuts. Segurament,  el fet de pensar que al dia següent tenia la Mitja de Calella Costa Maresme em va fer reservar-me, ni que fos inconscientment. En qualsevol cas, Medijocs és una cursa molt agradable que faig sempre que puc.
En els últims quilòmetres de la mitja de Calella (Foto: Grau Garcia)
  I diumenge vaig fer cap a Calella per a participar per quarta vegada a la mitja. És una prova on sempre bufa una miqueta el vent, especialment de tornada cap a Calella, en els últims quilòmetres. Tenia por que la calor em perjudiqués, i per això em vaig hidratar més de l'habitual. Total que abans de completar el primer quilòmetre vaig haver d'aturar-me per treure el líquid que em sobrava. Vaig haver de pixar, vaja.... Vaig perdre uns 20 segons. La cursa té grans rectes molt llargues que fa que tingui poca variació i et porta fins a Pineda, Santa Sussana i Malgrat, per tornar després pel mateix recorregut fins a Calella. Vaig estar-me tota la cursa fent càlculs. Un cop vist el ritme que portava en els primers Km, vaig veure que no em seria fàcil baixar de 1h 40m. A partir del Km 11, que vaig passar en 50m,  vaig veure que sí que podria baixar sense massa problemes. Això em va animar i vaig augmentar el ritme tot el que vaig poder. De 4,30 a què anava, em vaig posar a estones a 4,10 fins i tot per sota. Si algun atleta em passava, m'enganxava a ell com una paparra per intentar fer-lo servir de llebre improvisada el màxim de temps possible. Gràcies a això vaig acabar els últims quilòmetres a bon ritme, però a canvi, em vaig quedar sense esma per esprintar, i tres o quatre atletes em van passar en els últims metres. Al final, 1h 36m 25s. Satisfet. De fet vaig anar una miqueta més ràpid que a Medijocs de promig per Km ! Aquesta tarda, a l'Esport3, reportatge de la mitja a les 18,48h. Passaré llista ! ;-))
L'entrada a la meta (Foto:Àngel Badallo)



3 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Fent doblet no pots queixar-te del resultat. Enhorabona! Continues en forma i amb un nivell d'autoexigència molt alt. Un plaer tornar a coincidir amb tu.

Sebas Guim ha dit...

Hola Xavi,
Ja saps que fa temps que segueixo el teu bloc. No sé si coneixes els Liebster Awards però te n'he concedit un: http://tornaracorrer.blogspot.com.es/2013/04/un-premi-jo-liebster-award.html Espero que el gaudeixis!!!
Fins aviat,
Salut!!!
Sebas

Xavi ha dit...

Ostres, quin honor, Sebas !! Aviam si estaré a l'alçada !!