dissabte, 20 d’abril del 2013

Cross Can Caralleu: és divertida, la muntanya !

Ha fet molt bon dia
Poder còrrer per la muntanya a Barcelona mateix és un autèntic luxe. El Parc de Collserola permet aquesta rara avis en el calendari de curses de la ciutat. Com que que fa dues setmanes vaig fer la mitja marató de la Ruta dels Íbers (muntanya) i dissabte passat Medijocs (muntanya) vés per on que avui hi he tornat. El Cross de Can Caralleu, que ja fa uns quants anys que es fa, és una cursa compensada. Té tot el que crec que busca un corredor de muntanya, amb corriols, bones pujades i baixades més o menys tècniques. Pel que fa a mí, estic confirmant que el fet d'entrenar a la urbanització on visc --amb pujades i baixades continuades-- encara que sempre faig asfalt, em dona una capacitat de pujar trotant el que faci falta força notable, crec. Prefereixo trotar, per lent que sigui, que posar-me a caminar, sempre que sigui possible, evidentment. Si a mitja pujada em posés a caminar, després em costaria molt tornar a trotar més endavant. Ja he comprovat que si la pujada és llarga, avanço a molts corredors. Alguns d'ells després em passen a les baixades, però sempre en són menys, especialment si hi ha corriols, perquè hi ha poc espai per avançar. Evidentment si la pujada és estreta, difícilment puc avançar ningú, però si és una pista, per exemple, la cosa canvia.
Cap problema als peus
  Fent aquest tàctica he acabat els 14 km en 1h 28m 16s. El guanyador ha fet 1h pelada i  la primera noia 1h 24m. M'han superat 4 fèmines, i la que ha quedat cinquena, Maria Martínez Pérez, l'he passada just a la línia d'arribada. Tampoc ho hauré fet tant malament, dic jo... he, he !. Un cop acabada la cursa he trotat una miqueta pel camp de futbol artificial de Can Caralleu i m'ha anat perfecte !! He corregut amb les Gel Nimbus 14 d'Asics, que encara que no són de muntanya m'han anat molt bé.
    Diumenge vinent no crec que faci cap cursa ja que tinc la final del BOBS, el Barcelona Open Banc de Sabadell, el torneig compte de Godó de tenis. Reapareixeré dissabte 4 de maig a la cursa Fenexy Race de Calella i diumenge 5, la Cursa de maig de Llorenç del Penedès, totes dues de 10 Km.

2 comentaris:

Raúl Muñoz ha dit...

Bona, cursa, Xavi. Un plaer haver coincidit amb tu, un altre cop. Realment ha estat una bona matinal d'atletisme i bon ambient!!!

Blogger ha dit...

És curiós això que dius de les nimbus perquè jo vaig fer servir les nimbus 13 durant molts mesos Per muntanya i la veritat és que m'anaven de conya. Ara Porto unes Trabuco, però no et pensis que hi ha gaire diferència!