diumenge, 23 de desembre del 2012

Li vaig agafant el gust als podis

Gran ambient de running al Polo
Aquesta ha estat una setmana intensa d'entrenaments. Divendres i dissabte he fet 22 i 27 Km, respectivament, i avui m'he plantat a fer el Cross del Reial Club de Polo. De la mà d'Humberto Mauri, l'organitzador, ja porten 13 anys fent-lo. L'Humberto em recordava aquest matí que des que els vaig recomenar fer el recorregut íntegrament al camp de polo, que ho fan així. Vaig còrrer aquest cross al 2003 i al 2006, o sigui que feia 6 anys que no el feia. Un centenar de corredors i corredores i un grapat --més de 200--, de nens i nenes. Gran ambient corredor i un dia esplèndid amb un sol radiant. 4,7 quilòmetres tot donant 3 voltes al circuit que inclou tres grans rectes i un munt de girs ben revirats. Divertit. He acabat amb un discret temps de 20m i 11 segons. Còrrer sobre herba que té sots que deixen els cavalls i amb part del recorregut amb vent en contra, s'ha de notar. A més, venia de la tralla ja esmentada de divendres i dissabte. Per tot plegat, correcte. Al ser tan poquets participants i a l'haver moltes categories, resulta que he quedat segon de la de majors de 50 anys. Per tant, segon podi en dues setmanes !!! L'Humberto m'ha dit, encertadament, que a mesura que ens fem grans, més podis podem pillar...
El podi de Veterans +50 anys
El Trofeu !

  La setmana vinent acabaré l'any corrent la cursa nadalenca de Lloret de Mar, la que organitza per segon any l'Àngel Mullera. 5 Km. I el dia 31 de desembre, dilluns, encara estic dubtant si fer o no la San Silvestre Barcelonesa de Sant Cugat del Vallès del Domingo López. La darrera setmana de l'any em toca treballar també llevant-me a les 4h. Dur, aleshores el 31 còrrer a la tarda ja que després tinc sopar de cap d'Any. I al dia següent, 1 de gener, novament llevar-me a les 4h. La meva intenció és fer la migdiada el 31 per descansar el màxim possible, cosa que no podré fer si corro a Sant Cugat. En fi. Veurem què acabo de decidir, perquè també em sap greu no fer cap cursa el dia 31. És una tradició arrelada en els corredors fer una Sant Silvestre.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Gracias Xavi por tus palabras, creo que ha sido un gran día atlético.hemos disfrutado de la cursa y del tiempo primaveral, ha sido un honor tenerte entre toda esta gran familia de corredores cada vez más numerosa y esta gran cantidad de niños/as que son el futuro.celebro haberte visto en el podium.Un abrazo.

Raúl Muñoz ha dit...

Veus? Sempre hi ha coses positives a l'hora de fer-se gran. I sense proposar-t'ho! El dia que busquis curses que s'adeqüin al teu perfil i amb trofeus per categories, te n'emportaràs un munt.