diumenge, 30 de desembre del 2012

Adéu al 2012. Un bon any... atlètic


Ha fet un dia ben assolellat, a Lloret
Avui he acomiadat el 2012 atlèticament parlant. He corregut per 6è any consecutiu la San Silvestre de Lloret de Mar. És l'única cursa que he corregut totes les edicions. De moment en van 6. Primer el Josep Lluís Blanco i en els dos últims anys l'Àngel Mullera --tots dos nats a Lloret--, han tingut a bé convidar-me, cosa que els agraeixo. Aquest any, a més, he tingut el gust de conèixer dos cracks de l'esport: el Miquel Molina, pilot de DTM, i el Dani Clos, pilot provador de Fòrmula-1. Bona gent, esportistes, corredors també a peu. Com que estic preparant la Marató de Tarragona (20 de gener), les curses curtes com la d'avui (5 Km) em van bé per a fer una miqueta de velocitat ja que en els entrenaments només rodo. Fa temps que no faig sèries. Llàstima que al final el recorregut ha estat d'uns 4,8 Km. Coses que passen... En qualsevol cas he acabat en 19 minuts i 39 segons tot esprintant al final al Dani Clos, al qual he pogut superar a escassos 20 metres de la meta.
  Com a convidat que era, he sortit davant de tot, al costat de l'Àngel. Només donar-se el tret de sortida, l'Àngel ha sortit disparat i darrera d'ell ...el Dani Clos !!! Com anava !! Semblava que portés un Fòrmula-1 !! L'he vist ràpidament 300 o 400 metres per davant meu i he pensat que seria impossible atrapar-lo. Però haurà pagat l'esforç del començament i al voltant del Km 3 he cregut que igual el podria atrapar, com finalment així ha estat. El cas és que l'intent d'enganxar el Dani m'ha motivat i he pogut rendir una mica més, molt probablement. He acabat amb bones sensacions. I he posat el punt final a un any amb 45 curses (el rècord està en 47 al 2010). En relació al 2011 he millorat les marques de 5 Km, de 15Km, de 1/2 i de Marató. No està malament. Aquest mes de desembre he fregat el 300 km d'entrenaments (294) i per trobar un mes amb més volum m'haig de remuntar més de 4 anys (setembre 2008: 317 Km) O sigui que crec que porto una bona base per la Marató de Tarragona.
Dani Clos: tot un pilot de F-1 dins d'un Mini Morris 850 !!
  El dia a Lloret ha estat magnífic. Ha lluït el sol, gens de fred, gens de vent; boníssim per còrrer, en definitiva. La cursa va augmentant de participants. Crec que en relació al 2011 s'ha duplicat, com a mínim.
L'ajustada arribada amb el Dani Clos
Comentant la jugada amb l'Àngel Mullera. Ell ha fet segon.
  Aquest any no faré cap Sant Silvestre el 31 de desembre. Impossible. El 31 treballo a partir de les 5 del matí i el dia 1 de gener... també ! Això vol dir que la tarda del 31 haig de fer una gran migdiada per poder anar al sopar de Cap d'Any. Si fes alguna Sant Silvestre senzillament no dormiria !!

1 comentari:

jordimascasas ha dit...

Doncs va ver escoltar una opinió independent. El Jose luis Blanco està dient que la cursa ha estat un desastre total en el facebook.