dimecres, 21 de novembre de 2012

Un altre doblet

En  Jaume Leiva rematant el circuit
 Els seguidors del blog ja sabeu que, si puc, m'agrada fer dues curses en un mateix cap de setmana i si poden ser tres, millor, he, he... El cas és que aquest cap de setmana he fet un altre doblet. Dissabte vaig estar a Torrebonica, darrera de l'Hospital de Terrassa, per a prendre part en la cursa de 10 Km contra el càncer. Es va haver d'ajornar fa unes setmanes per la pluja i per fi es va poder fer. Plovisquejava una miqueta, però es va còrrer molt bé per un circuit dissenyat pel Jaume Leiva. Quin luxe !! Em vaig prendre la cursa amb molta calma perquè al dia següent tenia la Jean Bouin i tenia ganes d'intentar fer un bon registre. 
Bonica, bonica, Torrebonica...
Gran ambient a Torrebonica, parlant amb amics que feia temps que no veia, com el gran Pep Moliner o el Xavi Papell, per exemple, grans referents de l'atletisme popular. Vaig còrrer en 50m i uns quants segons. Al final va resultar que la distància eren ben bé 10 quilòmetres i mig. almenys. Això em va tranquilitzar perquè si eren 10 Km, el meu crono era massa dolent, malgrat còrrer molt tranquil.
L'Arcadi va còrrer ara que gairebé ha superat la lumbàlgia
El meu germà Manel reapareixia després d'operar-se el menisc
  I al dia següent, com deia, la Jean Bouin, la clàssica de les clàssiques. Dia ideal, bona temperatura, res de vent, bon lloc a la sortida on vam compartir la Open més d'11.000 corredors. El primer quilòmetre em va sortir a 3,49. Massa ràpid per a mí, però com que bona part és en baixada, el crono no em va preocupar gens ni mica. El Km 2, ja a la Gran Via, encara el vaig fer en 3,58. Després ja em vaig estabilitzar entre 4,05 i 4,15. Vaig passar el 5.000 en 20m 30s o sigui, ritme de 4,06. Correctíssim. Això volia dir que acabaria més lent. I no especialemnt per estar més cansat --que també-- sinó perquè en la segona part cal remuntar el Paral.lel i el carrer Lleida, en el Km 9, que fa que els ritmes se'n ressenteixen inevitablement. Amb tot vaig acabar amb uns digníssims per a mí 41m i 56s. Un èxit perquè és la millor marca de la temporada i la tercera millor del 2012, a només 22s del millor registre. En la segona part de la cursa vaig anar 56 segons més lent que a la primera. Perdre un minutet per culpa de les pujades finals, crec que està dins del normal. Per a mí fer un 10.000 per sota dels 42 minuts és un molt bon registre, què voleu que us digui.
Portada a Mundo Deportivo !!


   Aquest pròxim cap de setmana no faré cap cursa ja que la feina m'ho impedirà. Tinc torn de cap de setmana i em toca fer el TN. Tenia la intenció de fer la Mitja de Tarragona però és absolutament incompatible per horaris. Un altre any serà.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pedazo de temps a la Jean Bouin!!!!! Anima't a la mitja de salou!!!!!

Sebas Guim ha dit...

La portada de MD, un detall molt bonic.

Sergi ha dit...

Felicitats Xavier, per la tena constància i dedicació.
Ànim i a continuar així.
Sergi (Kronosports)