diumenge, 22 de gener del 2012

Primer cap de setmana amb doblet !

Aquest cap de setmana, primer doblet del 2012. Dissabte, cursa de Polinyà. Cursa de mesura incerta --em van sortir al Fore 10.940 metres-- que per segon any consecutiu fem amb l'Arcadi Alibés com un bon entrenament de cara a la cursa de Sant Antoni d'avui. La cursa de Polinyà és de muntanya. Aquest any l'han endurida notablement, fins el punt que encara que la vam fer a un ritme molt tranquil, vam trobar que hi havia unes pujadetes que deu n'hi doret !. Ens van sortir 57 minuts i 34 segons a un ritme de 5,16 m/Km. La cursa és molt maca, però ull si la feu a tope perquè, insisteixo, és dureta, dureta. Cumplia el seu 25 aniversari i és completament gratuïta !!
Moment de l'entrevista
 I avui tocaven els 10 Km de Sant Antoni. Cursa emblemàtica i ràpida on es pot fer un bon registre. Allí vaig fer el meu millor 10,000 del 2011 (41m 33s) Avui buscava almenys baixar dels 42 minuts i si podia, superar la marca de l'any passat. He fet 41m i 34s segons del meu crono i 41,36 segons el xip. O sigui que m'he quedat pràcticament amb el mateix temps que l'any passat. Positiu ? Home, no he empitjorat. Negatiu ? En teoria estic millor físicament que fa un any. És clar que sóc un any més gran, també... Com es sol dir, quan un dóna tot el que té, no està obligat a més. I ho he intentat. A fè que sí. He passat el 5.000 en 20,44, per tant he estat molt regular al fer el segon 5.000 en 20,50. I això que a la segona volta hi havia el pas pel Paral.lel, que fa pujadeta. La foto és d'una entrevista que m'han fet per a la web www.lamaratopasapas.com/blog on trobareu consells i tota mena d'ajut per a fer la marató de Barcelona. Passeu-vos-hi. Trobareu, segur, coses que us interessaran. Ah!! I que no se m'oblidi, la cursa de Sant Antoni impecable amb tots els seus serveis. El Josep Maria Conesa sap de què va tot això del còrrer. I es nota. Com sempre !

2 comentaris:

Sebas Guim ha dit...

I l'any passat també venies de fer una altra cursa el dia anterior, com ara Polinyà?
Tingues-ho en compte, molt bon temps!!!
El dia que deixis de fer tantíssssimes curses tornaràs a baixar de 40...
Una abraçada

Raúl Muñoz ha dit...

Té raó el Sebas, quan la majoria optem pel descans, o per fer una tirada moooooolt suau i quatre rectes, tu et fots 11km per la muntanya. Després no m'estranya que facis uns segons de més...
Mira que ahir vaig trobar gent, però no et vaig veure. Em va sortir un temps rodó, 37:00
http://raulmarato.blogspot.com/
per si vols veure la crònica.