dilluns, 2 de gener del 2012

Les Sant Silvestres

Cursa Riu Ripoll, 26 desembre 2011
L'última setmana de l'any he estat entre enfeinat i enfebrat i no he pogut mantenir el bloc al dia com m'agrada fer. Anem a pams. El 26 de desembre vaig còrrer la cursa del Riu Ripoll. 10 Km; dia magnífic; em vaig abrigar, però, per si de cas. Em va sortir un temps milllor del que esperava: 43m 30s. Com que és un cross, no està malament per a mí, i a més tenint en compte que no vaig apretar fins els km 5. Dimarts 27 vaig sortir a còrrer 50m i.... es van acabar els entrenaments de la setmana. Motiu ? Vaig agafar la grip. Per sort em vaig poder recuperar més o menys a temps per encarar el meu 31 de desembre amb 3 Sant Silvestres. La primera, a Lloret, a les 11 del matí. La nit anterior la passo fatal, sense poder dormir, perquè encara no he fet net de la grip. Malgrat tot, surto. Acabo els 5 Km en 20m 45s, que dóno per més que bons donades les circumstàncies. A la tarda me'n vaig a Sabadell, a per la segona Sant Silvestre, també de 5 Km, a les 16,30h. Per la meva sorpresa em surt encara millor temps que al matí: 20m 19s, a només 4 segons de la meva millor marca de l'any !! Encabat, vaig a per la tercera Sant Silvestre del dia, en aquest cas, una mica diferent: transmeto en directe per a l'Esport3, juntament amb el Miquel Quesada, la Sant Silvestre Vallecana, que s'ha convertit en la més multitudinària del món, amb 38.000 inscrits. Després, sopar de Cap d'Any a casa, i avui 1 de gener, a treballar matí i tarda.
   Ha estat una bona manera d'acabar l'any, oi ? Tret de la grip, és clar...

8 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Aacabar l´any com mes t´agrada sempre es una bona manera d´acabar-lo .
Bon any !!

Raúl Muñoz ha dit...

"Lo teu" és un no parar, amb grip i tot i fent aquestes marques...vaja crack!
Jo vaig fer la que et faltava i que per l'hora era bastant complicada de fer per a tu(la Cursa dels Nassos, a les 17:30 a Barcelona). MMP, amb 37:19. Molt content, la veritat.
http://raulmarato.blogspot.com/
per a més dades
Salutacions i bon any 2012!!!

Xavi ha dit...

Raúl: Moltes felicitats!! Estava clar que era qüestió de temps que superessis la meva plusmarca de 10 Km (37,45);-))). Ara has d'anar a pel sub 37. La teva progressió no té límits !! Endavant i Bon any !!!

Jordi ha dit...

Doncs has acabat l'any fotent-li molta canya tot i la grip. Felicitats per les Sant Silvestres i per les marques que fas habitualment, que no els dones gaire importància, però els teus "números" són molt bons.

capgirell ha dit...

Quin crack!!!!!!!!!
Bon any!!!

Anònim ha dit...

Hola Xavier . Soy el chico que te comentó en la San Silvestre de Sabadell lo de la cursa de Polinyà del 21 de Enero . Pues bien , aquí te pongo el Link por si quieres apuntarte .... parece ser que nos estamos modernizando y este año ya se controlan los tiempos con xip , por lo que las inscripciones ya no son como en años anteriores el mismo día de la cursa , si no que hay que inscribirse con anterioridad.Pues eso , espero poder saludarte de nuevo el próximo 21 por aquí . Un Saludo .

http://www.polinya.cat/public/noticia/ja-estan-obertes-les-inscripcions-per-a-la-25a-cursa-popular/

Joel ha dit...

Bon Any Nou ple d'emocions

Dorsal10 ha dit...

Bona tarda.

Us deixem per aquí l'enllaç amb el fragment del programa DORSAL10 d'aquest dilluns a Canal Català TV Vallès parlant de la Sant Silvestre de Sabadell i també de la Cursa del Riu Ripoll. El Xavier Bonastre surt a les dues curses:

http://youtu.be/qcXQJbd4Gz4

Salut!