diumenge, 11 de desembre del 2011

A pel sub 90m !!!!


Doncs hauré d'intentar-ho. Si sóc capaç de fer menys de 1h i 30m per completar una mitja marató, a més d'aconseguir mínima per la Marató de Nova York, tindré una gran satisfacció. Avui a la Mitja de l'Espirall, a Vilafranca del Penedés, he fet de llarg el millor resultat de les meves tres participacions: 1h,34m al 2008; 1h 35m l'any passat i avui 1h 31m 44s !! Aquest registre és, evidentment, millor marca del 2011 en Mitja Marató, superant en 1m 46s el millor registre que data de... la setmana passada !!! Això vol dir que estic en bona forma, potser massa, tot pensant que encara falta bastant per la Marató de Barcelona, que és el 25 de març del 2012.
Avui m'he trobat molt bé des del primer quilòmetre. He vist que anava ràpid i quan ha començat la pujada, era capaç de mantenir un ritme elevat. El pas pel Km 7 ha estat de 30m i escassos segons; el pas pel 14, 1h i 1m, per tant si era capaç de seguir així podria superar clarament la marca de la setmana passada a Mataró (1h 33m 29s). Tot depenia de com passés el tram del 18-19, que té una pujada considerable. L'he aguantat molt bé. En l'últim quilòmetre i mig he tingut, a més , la motivació d'atrapar la quarta noia, cosa que he aconseguit. Per rematar-ho, en els últims 200-300 metres he esprintat amb un altre atleta, al que també he superat, cosa que m'ha fet guanyar uns segons ben bons. L'últim parcial d'1km i 97m m'ha sortit a 3,57, bestial per a mí !!
Per acabar-ho d'arrodonir, no ha fet el fred que em temia, i, tot i que m'he abrigat convenientment, no m'ha sobrat la roba.
Per tant, un dia excel.lent que s'ha completat amb una magnífica notícia en el sí de la meva família. Només un detall no tan bó. El sistema de guardarroba crec que s'hauria de millorar. La majoria de corredors han hagut d'esperar molta estona per poder recullir les seves pertinences. Pel que fa a la resta, la cursa magnífica. 32 edicions s'han de notar. La foto és amb en David Coral, company periodista que m'ha fet una entrevista a l'acabar la cursa.

9 comentaris:

Txell ha dit...

Moles felicitats, m'he n'alegro molt vagis tornant a agafar la forma, aviat ja de nou sub 1h30min!!!!

Cándido F. ha dit...

Moltes felicitats!! De ben segur que baixes dels 90' com dius, potser Barcelona o Gavà que són mitges ràpides.

Jaume Aragonès ha dit...

Molt bé. Estic segur que ho assoliràs. Quina serà la propera?

El problema de la marató de BCN pot ser la calor, però.

Joan Castellà ha dit...

Vas ben encaminat , a la mitja de Calella que es ben plana segur que surt.

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, companys i companyes!! Igual sí que ho intentaré a Barcelona. Gavà ho veig més complicadet perquè l'últim quilòmetre i escaig tendeix a pujar una miqueta. Però en fí, no ho descarto. Veurem...
La propera mitja ja serà Sitges, també una bona "plaça" per atacar els 90 minuts.

Jordi ha dit...

Felicitats Xavier!, una molt bona marca, sí senyor!!.

Turkoglu ha dit...

Moltes felicitats Xavi! i moltes gràcies per la teva amabilitat!! un plaer haver-te conegut. PD: a pels 90 minuts!!! segur que ho aconseguiràs.

Ramon ha dit...

Estás en forma Xavi. Rebaixant temps a cada mitja !. Felicitats i a pel Sub 90 '

Raúl Muñoz ha dit...

Amb Gavà es tracta de fer una mica com a Mataró, guanyar alguns segons al rellotge al principi per aguantar fins al final i apretar les dents en el tram final. Sitges no l'he feta mai, però podria ser un bon lloc, també.
Felicitats, vaja marques que tens!!!