dilluns, 21 de novembre del 2011

Telefònica ens deixa abandonats

Feia temps que volia fer aquest post. Telefònica ens considera els que vivim fora d'un nucli urbà ciutadans de segona divisió. Visc en unes urbanitzacions, on també hi viuen altres 17.000 persones, i els problemes que tenim amb l'ADSL són constants. Des del 2005 he trucat centenars de vegades a Telefonica. Arreglen la incidència, però al cap de poc temps, torna a fallar, i em quedo sense internet. El problema és que les línees són tercermundistes i la companyia no té cap intenció de canviar-les i menys encara de fer que hi arribi la fibra òptica. És evident que els surt més a compte no canviar les linees i, en tot cas, aguantar a uns quants pesats com jo que es queixen. Canviar d'operador ? No serviria de res. Al final les linees són les mateixes. La indefensió és total. El meu fill gran té molt clar que quan s'independitzi anirà a viure a un nucli urbà gran on no tingui aquests problemes. Tenir internet s'ha convertit gairebé en imprescindible per a molts de nosaltres. Per això que et quedis sense connexió cada dos per tres és gairebé un drama.
Aquest post no l'escric des de casa, evidentment. Estic sense internet, és clar.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Carai Xavi, a mi em passa el mateix!
I aixo que només visc a escasos 2Km de dos nuclis urbans.
Ara, per cobrar sembla que arribi a tot arreu la máxima velocitat.
Colla de crab....!!!!

Pere Pasamonte ha dit...

Els meus sogres viuen en una urbanització i els hi passava el mateix. Van canviar d'operador i efectivament sel's hi va solucionar el problema.

Jordi ha dit...

Jo també visc en una urbanització, a pocs km de la teva. Ja fa temps que vaig engegar a fer punyetes al senyors de Telefonica (ara movistar) pel mal servei i per unes tarifes que considero molt elevades. El canvi de companyia em va anar perfecte i tinc un servei collonut des de fa més d'un ay. :-D

David Calbet (David C a corredors.cat) ha dit...

Jo tinc Vodafone, i per el que veig te un lleuger aventatge. El router es conecta a internet via cable de telefon, pero tambe consta de un dispositiu movil (aquests modems que son de tipus usb que es possen als portàtils), de manera que quan no hi ha linea adsl per via cable de telèfon, s'activa el dispositiu movil via 3G, va mes lent, pero va. Poder es una petita sol.lucio als vostres problemes.