dilluns, 27 de juny del 2011

Fí de temporada a la Vila Olímpica


Feia molts anys que no feia la cursa de la Vila Olímpica. He vist que ha canviat el recorregut. Almenys la sortida ja no és al pavelló Alfa-5 sinó a l'avinguda Icària. Amb tot, continua sent igual de plana. Aspirava a fer una "marqueta" més o menys decent per a mí. Buscava baixar dels 42m. Hauré sortit massa ràpid perquè he passat el 5.000 en 20m 30s. En cas de doblar eren 41m, que hauria estat marca de la temporada (la millor és 41, 34, a Sant Antoni). No ha estat possible. En el segon 5.000 m'he enfonsat notablement i he trigat 2m 6s més, per a fer un total de 42m i 36s (42,58 oficials, perquè he sortit retrassat.
Tot i que no ha estat un gran temps, he tret de bó que he fet uns primers 5 Km força correctes, a 4,06 de promig. Amb més entrenament, potser puc mantenir aquest ritme més quilòmetres.
Bé, ara s'ha acabat la temporada. Estaré 4 setmanes de descans absolut de còrrer. Crec que és bó aturar-se i per això ho faig cada any. En principi tornaré a entrenar el 25 de juliol dilluns.
Ah... Què prim m'he vist de cames a la foto que m'han fet avui. Ja m'agrada...

9 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

La calor es un factor important a l´hora de lluitar contra el crono .
Veig be que facis un descans total , es com fer un " Reinicio "
A la foto et veig prim , però també veig que no allargues la passa .
Ens veiem .

Xavi ha dit...

Efectivament. Les meves passes sempre són curtetes. Sempre he corregut així perquè no sé còrrer d'una altra manera. Què hi farem !!!

Miquel Pucurull ha dit...

Per córrer s'ha d'estar prim. Ja ho deia Confuci.

Xavi: Per a mi, 42.36 ahir és millor que 41.34 a Sant Antoni, de totes totes.

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, mestre !!! Ets el millor animant el personal ;-) A mí la calor no m'afecta gaire. Vull dir que no sóc conscient al còrrer que fa més o menys calor. És clar que després sí que es nota en el crono.

Ferran ha dit...

Ahir també vaig correr a la Vila Olimpica, feia molta calor, crec que va faltar un altre avituallament d'aigua al km 7 o 8.
Et felicito per la quantitat de curses que fas a l'any, ets una màquina.
Salutacions i endavant.

jordimascasas ha dit...

M'agrada molt l'estètica d'aquestes sabatilles verdes.

Xavi ha dit...

A mí també m'agraden les sabatilles... ;-)

Jordi ha dit...

Malgrat que el segon 5000 ha esta pitjor és una molt bona marca. Felicitats Xavi!. Ara toca descansar.

Iban ha dit...

Molt bones!
sí que va fer calor! abans de sortir a les 9h el termòmetre crec que estava a prop dels 30º i com que la major part del recorregut (sobre tot a la primera part) és pel costat del passeig maritim no hi ha sombra que ens alliberi de la xafugor asfixiant. Estic f'acord amb el company que comentava el tema de l'avituallament. Sort que duïa "rinyonera" per poder mantenir a sobre l'ampolla d'aigua durant els 5 últims km, perquè em va fer falta.
Molt bon temps Xaxi per les condicions en què vam còrrer!
Ara toca descansar i tornar a engegar motors a finals de juliol.
Salutacions!
Iban.