diumenge, 10 d’abril del 2011

Doblet completat



La mitja de Cunit d'ahir va sortir raonablement bé. Serà perquè em van donar el pitrall amb el número 1, he, he... 1h 35m 54s. Segona milor marca de la temporada en la distància. Vaig sortir força endarrerit i vaig passar molts corredors durant tota la cursa. És una bona cursa, si bé té una rampa notable que es passa al Km 8 fins el 9,5 i del 16 al 19, ja que es donen dues voltes. Feia caloreta, però la brisa ens va refrescar força.
Aquest matí, a la cursa de Bombers, la cosa ha estat ben diferent. He sortit amb l'Arcadi. Exactament això: he sortit i res més, perquè ell s'ha posat per sota de 4,20 i no he tingut cap opció de seguir-lo. Immediatament l'he perdut en la massa. Jo només podia anar a 4,30 com a molt ràpid. Em notava els isquios carregats. Quan he vist cap el Km 1 que le sllebres de sub 45 em passaven a tota velocitat he comprès que no baixaria de 45m ni somniant, per tant fer sub44 era una autèntica quimera. Per tant he decidit prendre-m'ho amb calma i anar fent. He anat recalculant objectius i cap el 7-7,5 he vist que podria aspirar a baixar de 48m i m'he concentrat en això. He acabat en 47m 38s.
Ahir vaig fer la mitja a 4,33 el Km. Avui, en canvi, només he pogut anar a 4,45 el Km. Amb això està tot dit.
Ja m'han dit que el tema isquios pot anar per llarg. Doncs paciència perquè es pot còrrer, però lentament. La d'avui era la meva cursa 395 i la 10a de la temporada

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo fa uns 8 mesos q corro i avui he fet la meva pitjor marca en 10 km, però quan he acabat, just passar la meta, he canviat la música del meu iPhone de lady gaga a Come Together i a disfrutar, cisa q no he pogut fer durant la cursa. ;-) David

Oscarjet ha dit...

Fora conyas....el meu nen de 19 mesos et vol coneixer !!! que gran !
a veure quan puc tornar a correr i veuret de nou !! bona setmana!!!
P.D. fungol fungol i fungol !!!!

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Enhorabona Xavier per la marca de Cunit ja que les condicions no eren, crec, les més idònies per fer una bona marca personal. Jo també hi vaig ser i esperava fer un sub 1:40 però la calor em va matar més del compte i no va poder ser. Dec ser d'aquells que quan fan fallida -als darrers kms- la fan ben feta.
Salutacions.
Marathon man

Raúl Muñoz ha dit...

Objectiu complert, no? Quilòmetres a les cames i bons parcials a Cunit. A Bombers crec que molt poca gent s'hi va trobar còmode, calor, gentada... I per a tu, segona cursa en menys de què, de 12 hores? Uff!
Felicitats de totes formes.

Agafa'm si pots ha dit...

La veritat és que com bé diu el Raúl, les condicions ala cursa dels Bombers no eren les millors. Jo vaig acusar molt la calor i també vaig fer una mala marca.
A esperar la següent!

Manuel ha dit...

Sembla mentida que no aprenguis. Si estàs lesionat o sortint d'una lesió no cal fer doblets de cap de setmana. O al menys una de les dues curses ves a passejar...

Per cert hem de quedar per Empúries, jo també estic inscrit

Jordi Bort ha dit...

Xavier,
vam coincidir a Cunit uns cinc minuts un al costat de l'altre, més endavant et vaig dir: Vinga Xavi! Tu anaves més ràpid que jo. A mi se'm va fer dura, potser per l'hora, potser per venir d'una marató (la meva primera) i encara estava tocat,... no sé. La vaig disfrutar però. 1:45.
La propera vegada em presentaré, tant a tu com a l'Arcadi, perquè ens cartegem per email (amb un llibre que he fet referent a la meva primera marató (diari d'un desig) i encara no ens hem vist les cares. Salut i Km!