diumenge, 9 de gener del 2011

Quina decepció a Sitges...!


Últimament no se'm donava gaire bé la mitja de Sitges, tot i que allí vaig fer, al 2003, la meva millor marca de sempre(1h 22m 29s). Avui només he pogut parar el crono en una marca molt discreta: 1h 36m 11s. Creia que podria baixar almenys d'1h 35m i, per tant, el fiasco ha estat força notable. Aquest any han fet el recorregut més pla, o sigui, idoni per fer un registre millor que en les meves últimes participacions. Fa 2 anys vaig fer 1h 32m (que per cert, també va ser una gran decepció perquè aspirava a fer 1h 29m) i l'any passat 1h 33m quan el recorregut era 370m més llarg!!! O sigui que els 96 minuts d'avui ha estat un rendiment molt fluix. El dia era ideal, no feia gens de fred, ni vent. He sortit endarrerit, cosa que et fa perdre temps, potser un minut, potser 2, però no quatre comparat amb els dos últims anys !
Aquesta temporada porto una tralla important ( 3 maratons a la tardor en 5 setmanes), i potser això m'ha passat factura. No ho sé. És possible. La setmana vinent, a la Mitja de Terrassa, que és més dura, aviam quin temps surt. El que sembla clar és que, ara com ara, posar-me com a objectiu per a la Marató de Barcelona sub-3h 15m és força agoserat. Veurem la progressió --n'hi ha d'haver !-- de les pròximes setmanes.



Ara faré: 16 gener: Mitja Terrassa

23 gener: 10 Km Sant Antoni

30 gener: Mitja Barcelona

6 febrer: Mitja Granollers

13 febrer: Mitja de Gavà







7 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Hola Xavi , la veritat es que tens una agenda molt carregada de curses , i no pots estar al 100% en totes .
En quant als 3h14 de Barcelona ho `pots fer si la ultima cursa que fas es la de Gavà .
Salut i kms .

Xavi ha dit...

Potser tens raó, Joan...

Oscarjet ha dit...

Guau ! que exigent ets..sempre la claves pero per un minut...no es fiasco nano!!
Penso que tens una capacitat brutal de no cremarte de tant i tant corre, que ademes no sempre vas de paseillo...Mestre, el balon de oro pa ti joe!!!

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Qui els pogués fer aquests 96'. És ben bé que no ens conformem ningú amb res. Jo, que ja trauria un somriure si fes 100' ...

Amb la tralla que dius que portes, potser continua sent una bona marca. Felicitats.

Miquel Pucurull ha dit...

És una marca collonuda. Ni més ni menys.

És d'admirar la teva ambició esportiva, Xavi, però fer i minut més del previst en una mitja marató...no és per parlar de decepció.

Iban ha dit...

Ostres Xavi un minutet de res! no passa res home! Estic totalment d' acord amb el que diu el company Joan. Tens curses cada setmana, i a ritmes molt guapos. No t' exigeixis tant i disfruta de cada carrera com si fos la primera!
Els temps els seguiràs millorant!
Salut!
Iban,

Rafa Bethencourt ha dit...

animos, seguro que estaras en tus marcas en los proximos objetivos!!!