diumenge, 16 de gener del 2011

Recupero el micro a Terrassa


Finalment no he corregut la Mitja Marató Ciutat de Terrassa com en principi tenia previst. Finalment he fet d'speaker, cosa que no feia des de fa uns anyets. He tingut l'oportunitat de veure com el Natxo Cáceres es proclamava vencedor amb un temps estratosfèric d'1h 3m i 54s, que és la millor marca de sempre d'aquesta mitja, que no és plana, precisament. Això vol dir que l'atleta blaugrana ha d'estar en una magnífica forma.
En dones la vencedora ha estat, com es preveia, Meritxell Calduch, que a més s'ha proclamat campiona de Catalunya. El seu marit, Ramon Camps , també ha estat campió de Catalunya, en la seva categoria de veterans.
Ha fet solet, ha fet un bon dia, com s'havia anunciat, tot plegat ideal per còrrer. Sabent que no podria còrrer avui, ahir vaig fer una tiradeta de 25 Km, a bon ritme. La foto és del lliurament de medalles als atletes veterans. Se'm veu prou concentrat, oi ?

13 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Avui t´han fet treballar , segur que t´ho has passat be . La millor marca fins ara qui la tenia , en Huete ?

Xavi ha dit...

No. La millor marca la tenia el canari José Carlos Hernández amb 1h 4m 21s aconseguida al 2008. El Natxo Cáceres l'ha superada avui de 26 segons. Un "marcon" ! El Huete va guanyar les edicions del 2002, 20003 i 2004 fent dues vegades 1:04:32.

Carles Aguilar ha dit...

Aquesta part de la organització d'una cursa també el seu mérit, encara que molta gent no ho sàpiga... Salutacions...

Iban ha dit...

Impressionant marques les aconseguides avui! El Benito al final com ha quedat, Xavi, 5è?
Salutacions.
Iban.

Joel ha dit...

Doncs, jo quan he arribat el primer que he pensat és.. què raro, el Xavi no corre... he pensat que us anaveu rotant amb l'Arcadi...

Xavi ha dit...

El Benito ha fet 6è, encapçalant un grupet de 7 atletes que han entrat en 1h 10m. Ell ha fet 1h 10m 14s:

Xavi ha dit...

Fins dijous no vaig saber que faria d'speaker. La meva intenció era còrrer la cursa, en primer instància..

Romana ha dit...

muy buen trabajo lo de hoy como speaker ! entre el solecito y tus palabras valía la pena quedarse hasta el último trofeo ! enhorabuena ! ens veiem a San Antoni, a la mitja de Bcn i a la de Gavá! bona nit

Xavi ha dit...

Moltes gràcies, Romana

tati ha dit...

Em va sobtar veure´t fent d´speaker pensava que estaves lesionat. La mitja durilla i encara no sé on s´havien de deixar els xips de lloguer. No hi havia ningú recollint-los. ¿ que estrany no ?

Xavi ha dit...

De lesionat, res de res, gràcies a Déu.
En principi no hi havia xips de lloguer (blancs) Només e scorria amb els xisp grocs (de propietat). per això no hi havia ningú recullint-ne

Oscarjet ha dit...

Speaker pero sempre en el mundillo !
genial!
Saluts Xavier!

Jordi ha dit...

Hola Xavier,
una llàstima no haver-te tingut entre nosaltres. A veure si estas a Sant Antoni!.