diumenge, 23 de gener del 2011

2 curses en un cap de setmana


Com que divendres vaig estar mandrós --pel fred-- i em vaig saltar l'entrenament que tenia de dues sèries de 2.000m (tampoc no era tant...) ahir dissabte vaig còrrer els 10 km de Polinyà. Del Fore-runner em van sortit 9,53 Km, per tant, no la considero un 10.000. La vaig fer íntegrament amb l'Arcadi sense forçar gens ni mica (49m 6s a 5,09m/Km) ja que avui voliem fer-ho el millor possible a Sant Antoni.
He sortit al davant i això m'ha permès còrrer amb comoditat des de l'inici de la cursa. La idea era acostar-me el màxim possible al 40m. He passat pel
5 en 20,15, per tant tenia un petit marge per almenys no arribar als 41m, cosa que hauria estat un exitàs per a mí. El Km que es feia pel Paral.lel (del 6 al 7) he seguit unes llebres improvisades, ja que és la part més exigent del circuit. L'esforç que he fet per seguir-les m'ha passat factura després i encara que he lluitat tot el que he pogut, ja he vist que havia de rectificar l'objectiu: ara seria no superar els 42m. Almenys ho he aconseguit i folgadament. 41m 33s, temps final. Un minutet més el segon 5.000 comparant-lo amb el primer. El Fore-runner m'ha marcat 400 metres de més, per cert... Des del 2009 (Cursa de Bombers, 40,34) que no feia un registre tant bó com el d'avui, en una cursa estrictament de 10 Km.
L'Arcadi ha fet un gran temps. Ha entrat en 42,26, menys d'un minut darrera meu.
Diumenge vinent, la Mitja de Barcelona. Dubto que em pugui acostar al registre de l'any passat d'1h 28m. Veurem

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavier,tens raó, ara jo penso que el Paral-lel es mes psicologic que no pas dur.Soc el corredor de LLuisos Mataro hem anat junts fins el 7

Jaume Planas.Salut i km

Oscarjet ha dit...

Els cracks correr dos curses els caps de setmana! Salutacions Xavier!

Xavi ha dit...

Quina marca has fet, òscar ? Almenys baixar de 40m m'imagino...

Miquel Pucurull ha dit...

Has fet molt bona marca, fins i tot anant a dormir tard el dijous.

L'enhorabona, Xavi (company de plató. He, he.)

Raúl Muñoz ha dit...

És cert que els bons corren com qui no vol la cosa dues curses sense problemes el mateix cap de setmana... I també és cert que el Paral·lel castiga una mica. A mi m'ha passat el contrari que a tu, no he pogut sortir al davant per uns problemes amb el pitrall i he hagut d'avançar molt els primers km i això ho he pagat. Tot i això, 39'44", però lluny de l'objectiu que era, com a mínim, baixar de 39'.

Xavi ha dit...

Raúl: Si haguéssis sortit més endavant, segur que hauries baixat de 39m.

Xavi ha dit...

Òscar:
No sabia que estaves "cascat"...
Millora't!!

Jordi ha dit...

Gran temps Xavier!!, ja el voldria jo per mi, jeje. El meu objectiu era més conservador, baixar de 45', al final 45' 12". Vaig millorant.

Fins la propera.

Jordi.

joaquim ha dit...

Xavi, a cinc setmanes per la Marató, com portes els entrenaments ??? Segueixes mantenint els objectius ?? La meva preparació està dirigida per acabar-la en 3h15min., pero en aquest punt, estic bastant carregat de cames. Espero millorar encara i provar-me a Granollers.
Et desitjo que arribis amb força a Barcelona. Serem record de participants, així que serà difícil, pero a veure si puc veure't "rodar". Salut i segueix així.

Josep ha dit...

Hola Xavi, soc una de les llebres, tot i això molt bona cursa company.

Josep, ex top-line