dilluns, 6 de desembre del 2010

Començo a preparar la Marató de Barcelona 2011



Ahir vaig còrrer la Mitja de Mataró. Una setmana després de la Marató de Donosti no estava per tirar coets. Però vaig acabar molt satisfet de la meva previsió. Vaig vaticinar que acabaria entre 1h 35 i 1h 40m. Finalment vaig fer 1h 37m 15s, o sigui, pràcticament clavat. Quin ull, he, he....! Va fer un dia esplèndid i em va agradar passar pel Tecnocampus, on dóno classes els dijous i els divendres. Espectacular com sempre la bossa de regals que donen els amics de Mataró. La veritat és que no sé com aconsegueixen tantes i tantes coses !! Vaig acabar el 810 de 1982 arribats. Ah!! I era la meva mitja número 80.


A partir d'avui començo a entrenar específicament la Marató de Barcelona. 3 mesos, exactament, falten pel dia "D". És l'unica cursa que entreno seguint un plànning, en aquest cas el de sub 3h de la web de la cursa. Evidentment, no buscaré aquesta marca, ja lluny de les meves possibilitats, però ja serà el tercer any que l'uso per aconseguir 3h 19m al 2009 i 3h 17 al 2010. Pel 2011 buscaré 3h 15m. La incògnita serà com assimilarà el meu cos les tres maratons seguides que he fet ara a la tardor. Ho aniré explicant aquí.


14 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

L´has clavat ! Encantat de tornar a coincidir amb tu i compartir experiències . Ara prepara´t be la Marató i a per aquestes 3h14 , la setmana que ve a veure si ens veiem a Lloret .

Xavi ha dit...

Aniré a Lloret, sí. Però no és la setmana vinent. És l'altra (19 de desembre). Diumenge vinent correré la Mitja de l'Espirall, a Vilafranca del Penedès.

Raúl Muñoz ha dit...

Ei! Després de les maratons, no et feia a Mataró per fer la mitja.
Quin crack! Si ho arribo a saber, et busco...
El cert és que a mi em va sortir una cursa rodona: 1:28:01 i milor marca personal. Si vols llegir la crònica, ja saps http://raulmarato.blogspot.com/

Jo també faré servir el plànnig (o similar)de la marató sub3h, però tampoc crec que pugui arribar. A veure si baixo de 3h 15.

Salutacions.

Joan Castellà ha dit...

Exacte , es el diumenge de la setmana vinent el 19 , el diumenge d´aquesta setmana es el 12 . Vas rebre les fotos ?

Xavi ha dit...

Sí. les vaig rebre, Joan. Moltes gràcies !!!

Xavi ha dit...

Rául: 1h 28m està de fàbula !!! Amb aquesta marca jo crec que a Barcelona pots aspirar a fer una marca sensiblement millor que 3h 15m. L'any passatvaig fer 1h 28m a la mitja de BCN i 3h 17m a la Marató. Tenint en compte que ets jove i que ara entrenaràs per BCN, estic convençut que pots baixat¡r de 3h 10m sense problemes i acostar-se molt a les sub 3h. Millor dit, crec que hauries d'intentar sub 3h directament !! 1h 28m a Mataró, amb la pujada final, jo crec que val 1h 26 o 1h 27m. Felicitats !!!!

Raúl Muñoz ha dit...

Moltes gràcies, Xavi. La veritat és que córrer a casa és un punt extra, ja em coneixia el recorregut i això fa molt. D'altra banda, la marató sub3h fa una mica de "iuiu".
Crec que en els propers dos mesos veuré realment quin és el meu límit i si puc apropar-me a aquest temps màgic. També és cert que encara que sóc jove (35 anys) no se sap mai quan tindré el temps i les ganes necessàries per preparar-me tal com ho estic fent ara. O sigui que igual toca hipermegaesforç i sort per apropar-me...

Seguim en contacte!!!

Paco Gómez ha dit...

Creo que te han timado con los regalos yo tenía dos Sunni Delight.
A propósito felicita a tus piernas de mi parte por aguantar todo lo que le estás metiendo.

Xavi ha dit...

Molt bona, Pakopitu! Jo també tenia dues Sunny Delight... però és que una ja me l'havia begut!!

David Giménez ha dit...

Bon temps Xavi. Jo feia el meu debut en una Mitja i vaig acabar en 1 h 50 m. Lluny dels teus temps pro be, estar per sota les dos hores era el meu objectiu aixi que molt content. Havera si tornem a coincidir!

Salutacions

Oscarjet ha dit...

Esplendit Xavier.Quin temps despres de tot el que portes...guau !
Jo tb seguire el mateix planing per BCN.
Vaig conseguir el temps que volia i la rampa del km 19,5 em va semblar demoledora.I mira que m´agrada pujar...
Una abraçada ;D

Miquel Pucurull ha dit...

Bon començament d'entrenament a Mataró, Xavi.

A propòsit: la Mitja de Mataró és molt apreciada per les dones dels corredors. És clar, no saben el què és pujar els dos últims quilòmetres finals sense misericordia, i dur la bossa fins al cotxe, que t'acaba de baldar.

Ho fem per elles.

Pucu

Javier ha dit...

Ànim Xavi!!
Et vaig escoltar a la Carpa de Sant Cugat! Que continui la "reptitis" :)

joaquim ha dit...

Molt bé, Xavi. Ja veig que la preparació per BCN-2011 ha començat. Pert cert, ho segueixes al 100x100 ??? Una altra : enguany no vens a Salou, per fer la Mitja?? Ja veig que amb la Marató del Novembre, ja en tens prou, oi, de Costa Daurada ?? Salut i força, i molts quilòmetres