diumenge, 21 de novembre del 2010

Una Bouin interessant


La Jean Bouin d'avui m'ha servit per comprovar que potser no és del tot cert que si un fa maratons està més lent. Com que tenia un pitrall baix, he sortit molt endavant... i molt ràpid, per sota de 4m/Km. Com que a l'alçada del Km 3 he vist que encara aguantava, per uns segons, a aquest ritme, he decidit provar a veure si aconseguita baixar dels 20m en el pas pel 5.000. M'ha faltat molt poc --he fet 20,02-- però he millorat d'un segon la meva millor marca de la temporada en 5 Km. Un cop passat el Km 5, ja era conscient que no era bó que intentés mantenir aquest ritme estratosfèric per a mí, ja que que no cal oblidar que vinc de marató diumenge passat i vaig a marató diumenge que vé. No calia, doncs, fer un sobreesforç, que, a més a més, amb prou feines em serviria per baixar de 42m, a tot estirar. I és que la segona part de la Jean Bouin té pujada al Paral.lel i al carrer Lleida. Aquests pensaments m'han fet deixar de prèmer l'accelerador. El segon 5.000 l'he fet en 22m i 17s, sensiblement més lent que el primer. En total, doncs, 42m 19s. Però he baixat sobradament dels 43m, barrera que ja em conformava en superar, avui. De fet estic per a fer aquests temps en un 10.000, i no més.
La foto és amb el Joan, un seguidor del bloc. Un atleta de 37-38m, segons m'ha dit. Espero que ho hagi aconseguit!

8 comentaris:

Joan Castellà ha dit...

Ep Xavi ! has anat a bon ritme els primers 5 kms , cal dir que els últims kms eren de pujada i era difícil mantenir el ritme . Encantat de tornar a coincidir amb tu sort a
Donosti

Agafa'm si pots ha dit...

Bon temps Xavi!
T'acabo de veure al resum que han fet de la cursa al C33, feies cara de patiment als metres finals jeje

Sort a Donosti

Xavi ha dit...

Vaja !! Mira que m'he fixat a veure si veia alguna càmera per a fer bona cara, he, he...! I no n'he vist cap... i m'han enxampat!!!

forest ha dit...

Muy bien Xavi,te he saludado y llevabas buena cara,muy buen corono tio.Saludos.

Oscarjet ha dit...

Estas rapid ! anims per Donosti.Et desijo la millor carrera !!! disfruta!

canem ha dit...

Molt bé Xavier, bon temps. A veure si penjeu el resum del 33 a la xarxa que està molt bé. Gràcies

Xavi ha dit...

Segurament el posaran al 3 a la Carta...

Iban ha dit...

Quina sortida!
jo crec que si haguessis mantingut hauries pogut baixar de 41' i arribar sense problemes a Donosti, tens una molt bona recuperació, tot i que no cal arriscar!
Disfruta a tope aquest cap de setmana!
salut!
Iban.