dilluns, 2 d’agost del 2010

Quins grans europeus !!


Els campionats d'Europa d'atletisme Barcelona 2010 ja han acabat. Ha estat una experiència magnífica poder-los retransmetre amb autèntics cracks com l'Arcadi Alibés, el Jordi Robirosa el Miquel Quesada, el Reyes Estévez, la Maria Vasco, la Rosa Morató, la Mireia Vicente, el Valentí Massana, el Roger Roca i el Josep Maria Antentas. Comentaristes tots ells d'excepció, us ho asseguro.
Tant debó tinguem més oportunitats com aquesta per a fer-ne més. S'ha demostrat que l'atletisme pot funcionar com a producte televisiu de qual.litat i de notable audiència durant vàries hores.
Els que hagueu seguit alguna transmissió espero que us hagin agradat. La foto és amb el Roger Roca, --vaja crack!!-- el dia que vam comentar la marató femenina.
Quan tingui més fotos, ja les publicaré.

4 comentaris:

Iban ha dit...

Han estat uns europues fantàstics!! 8 medalletes a la butxaca!
Quina tralla us heu donat l'Arcadi i tu tota la setmana! ahir va ser de rècord! de 10 a 22h sense descans!
Sou uns cracks!

Salut!

Anònim ha dit...

Simplement, GENIALS!! És una sort tenir a la nostra TV catalana professionals com tots vosaltres. Esperem poder-vos disfrutar en altres ocasions.

Alexandra

Ricard ha dit...

He gaudit molt d'aquests campionats des de tres vessants: com a voluntari, com espectador a l'estadi i també a través de les transmissions de TV3. La propera han de ser els mundials d'atletisme a Barcelona

Joan Castellà ha dit...

M´ho he passat molt be mirant europeus , hi hauria d´aver mes esdeveniments com aquest .