diumenge, 25 de juliol de 2010

Comencem nova temporada a La Floresta (5 Km)

Ja és el quart any que he començat la temporada corrent la Cursa de la Floresta. Cursa petitona, entranyable, que sempre hi ha qui diu que li recorda la de Can Mir. Avui m'ho ha dit la Txell Calduch. Ella i el seu home, el Ramon, han fet doblet al ser els vencedors absoluts. Han portat el Biel, el seu fill de pocs mesos. Abans de la cursa la Txell li ha donat el pit. I després, com dèia, ha guanyat la cursa ! Aquest Biel haurà de ser un gran corredor ja que els gens els té segur!!!
Pel que fa a mí, he fet el pitjor temps de les 4 vegades que l'he correguda: 21,55. De fet ja m'ho esperava veient els ritmes als que he anat en les dues darreres setmanes entrenant. En les tres participacions anteriors havia fet 21,41; 21,34 i 21,23, l'any passat. És a dir, anava millorant any a any. Sembla que això s'ha acabat... És el que hi ha. Potser pot tenir a veure que fa una setmana que estic fent una mica de règim i he reduit molt notablement la ingesta de carbohidrats. No m'he sentit defallir en cap moment, però sí que m'he notat més lent, com ha certificat el crono.
Ara m'estaré segurament una setmana sense còrrer, ja que comencen els Europeus d'Atletisme i no em quedarà gaire temps per còrrer. A partir del dia 2 d'agost ja començaré a preparar estrictament la Marató del Mediterrani del 24 d'octubre.

8 comentaris:

Manolo Tusinu ha dit...

Bon començament de temporada XAVIER!!! Jo, tambè començarè a correr 20 minutets poc a poc per la mitja de Vilanova i alguna cosa mes... Bon Estiu MEGA CRACK!!!! Torna l´Ilusió per correr.

Ernest Crespo ha dit...

Ets mooolt exigent Xavi!!!. Bé, suposo que tots ho som, però no es un temps tant lluny d'altres anys.
Jo he clavat el teu 21:34 del teu segon any, en la que també ha estat la meva segona participació.
Felicitats, i a per totes a la marató del Mediterrani!.

Vicicle ha dit...

Xavi, m'he trobat el teu blog per casualitat tafanejant en tants d'altres sobre la bici, el meu esport, bé i quelcom més. Coneixia el teu treball a TV3, però no el teu deler esportiu. Serà un plaer poder seguir-te des d'ara. Una abraçada d'un "vicicliste" del sud. Arreveure.

Xavi ha dit...

Vicicle:

Encantat que t'hagi agradat el blog.
Benvingut!

Francesc ha dit...

Com ja sabràs, ja ha començat el Campionat d'Europa d'Atletisme a Barcelona, un esdeveniment històric! La Marató afectarà el servei del TRAM, pots trobar més informació a: http://blog.trambcn.com/els-europeus-datletisme-a-barcelona

Iban ha dit...

Bona tarda!

diumenge la marató dels europeus B10!

Per qui aposteu?
Salutacions!

Xavi els retrasnmetreu l'Arcadi i tu, tb?

Xavi ha dit...

Jo retransmetré la Marató femenina, dissabte (10h pel 33) i l'Arcadi farà diumenge la transmissió de la marató masculina (10h pel 33, també) En totes dues curses tindrem com a comentarista d'excepció el Roger Roca.

Iban ha dit...

Tela amb la Zivile! amb la calor i humitat que hi havia(sofocant) ha aconseguit un temps de 2:31:14. Increïble. Surt una mitjana el km de 3:35, més o menys, oi?
Quina passada.

A veure si demà el Chema o el Rafa aguanten aquesta xafugor i tiren milles per fer podi!
Anims!

Salut.