diumenge, 13 de juny del 2010

Torno a repetir dues curses en un sol dia



Ho vaig fer per primer cop el 29 de maig i ho he tornat a fer. Dissabte vaig fer al matí la cursa del DIR de Sant Cugat (5 Km) i a la tarda la Cursa Popular d'Abrera (10Km) Al DIR vaig fer 20m i 46s. Tenint en compte els pendents que tenia ja estic satisfet amb el registre. Va guanyar la cursa l'etern Benito Ojeda sense despentinar-se, dit això en dos sentits, perquè va rapat com una bola de billar, he, he...!
A l'acabar vaig parlar uns minuts amb el Ramon Canela, el director general del DIR, que em va dir que l'any vinent hi hauria classificacions. Només prenien l'ordre d'arribada, que no els temps, crec, dels 10 primers. La cursa té moltes possibilitats i amb el boom del running ha doblat la participació de la primera edició.
El mateix que la Cursa d'Abrera. És un 10 mil força trencacames amb forts pendents i algun descens que compensa bastant. Vaig acabar en 44m 10s, que em va deixar prou satisfet tenint en compte l'orografia... i que al matí havia corregut a Sant Cugat. La Cursa d'Abrera em va recordar la tan apreciada de Can Mir. Per l'horari, dissabte a la tarda a les 7, perquè hi ha curses de nens, pel cronometrador, l'Andrés Martínez, que era també qui feia aquesta tasca a Can Mir, i perquè vaig coincidir amb un bon amic que ara veig de tant en tant, el Tino Palencia, un gran conseller d'això del còrrer i sobretot una gran fisio, com no n'hi ha cap. El bandidu em va guanyar. Va sortir ràpid i vaig optar per no forçar perquè no volia arribar fos a la segona volta, donat que m'havien avisat que hi havia pujades notables. Sempre el veia però no vaig poder-m'hi acostar. Al final ell es va deixar anar i va superar-me per escassament uns pocs segons.
En definitiva, un dissabte completet. Unes molèsties que tinc a la part interior de la planta del peu dret em tenen una mica amoïnat. Només espero que no sigui una fascitis plantar. Al còrrer gairebé no noto es. Al caminar, sí. Una mica. Hauré d'anar al Tino a que m'ho miri !!

7 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Genial, aquests dies que et montes son genial !! i sempre amb bones marques."nunca de paseillo" ...
Bona setmana "boix pel running" !!

Malfieten ha dit...

Això si que és un 2x1 !

Una foto de l'arribada, ens veiem els 2 apretant les dents... :-)
http://www.flickr.com/photos/malfieten/4697453359/sizes/o/

Albert
3/24

pep ha dit...

Espero que no sigui res ho del peu.
Mira ara t'estic escoltan i veient pel 3/24.

La cursa de Can Mir sempre ens quedarà en el record com una cursa, que el de menys era corre-la. No hi podiem faltar. Els meus fills li deien la cursa del Bonastre i no se la volien perdre. La teva vocació de bon servei, feia que sortiem tots amb un munt de regals i de ganes de córrer. A més semblava que ens coneixies a tots.

Fins aviat.

Raúl Muñoz ha dit...

No hi ha res com un atleta de cap a peus. Ets un crack. Per cert, molt bé avui a la roda de premsa de Sandro Rosell.

Que vagi bé!!!

Xavi ha dit...

No et pensis, Raúl. M'he quedat amb un mal regust de boca perquè he tingut un lapsus. He dit que la demanda que presentarà Rosell a Laporta és pel tema de l'empresa del Brasil i no és cert. És pel tema de les suposades comissions per la suposada venda de Ronaldinho al Chelsea. Un error que m'ha deixat fumut. En fi... què hi farem! Gràcies, en qualsevol cas.

Raúl Muñoz ha dit...

Sincerament no em vaig quedar amb la dada, però tenint en compte el que suposa un directe, que per molts que hagis fet sempre és un directe, s'agraeix tenir una persona que et dóna confiança i credibilitat d'allò que estàs explicant.

Que vagi bé!!!

Xavi ha dit...

Ets molt amable, Raúl.
Merci!!