diumenge, 9 de maig del 2010

Sant Quirze: una mica millor que l'any passat.


Ja està bé ser capaç de millorar ni que sigui uns segons el registre de l'any anterior. I avui, a Sant Quirze, dit i fet. Al 2009 vaig fer els 10 Km en 44m i 38s. Avui he fet 43,52. He rebaixat 46 segons. Igual que l'any passat, just feia una setmana d'haver fet la Marató d'Empuries. Estic satisfet perquè era l'objectiu fixat per aquesta cursa, tan emotiva, tant especial, cosa que fa que sempre que puc hi vaig. De moment no he fallat a cap de les tres edicions. Un record molt especial des d'aquí al Natxo Rovira, el pare del David. La cursa es fa en homenatge a ell. Avui la seva mare, l'Anna, s'ha afegit activament a la cursa corrent-la. La seva entrada a meta ha estat d'allò més emocionant. Gallina de piel, que diria el Cruyff. Un petó i una abraçada a tots dos. El David, allà on és, segur que està orgullosíssim dels seus pares. La foto és de l'arribada a la meta per un costadet perquè estava apunt d'arribar la primera dona, la Sussana Armengol, i no volia esgarrar-li la foto de la seva entrada.

Pròxima cita, cursa de 10 Km del Circuit de Catalunya. Avui hi ha cursa de F-1. Diumenge hi haurà també cursa, però amb molts més "pilots" i moooolt més lents... Però farem patxoca. Correrem per lluitar contra l'Esclerosi Múltiple, en una lloable iniciativa de l'Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.

4 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Carai Xavier i casa em diuen que mai paro....doncs que visitin el teu blog!!!
Bona cursa despres de la marato, ets "lo puto gusiluz",un fenomen!
I molt emotiva la cursa.No la coneixia i espero ferla algun any.
Llastima que el cap de setmana tinc la travessa al montseny!!! que si no anava al circuit,ha de ser una xulada!! Disfruta com sempre i a topee!! bona setmana!

Raúl Muñoz ha dit...

118 i seguim sumant, no? Felicitats! Mentrestant jo feia "bluff" a la mitja de Girona. http://raulmarato.blogspot.com/ Fa patxoca aconseguir els objectius, però dels errors també se n'aprèn.

Xavi ha dit...

Raúl:
Tenint em compte la marca que vas fer a Bombers, no m'estranya que et sentis una mica decebut pel registre de la mitja de Girona. Aparentment és incongruent còrrer en 38m el 10.000 i no baixar dels 90m en mitja. A vegades passen aquestes coses.... Ànim!!!

Xavi ha dit...

Raúl:

Observa les meves "Millors marques". Quan jo corria en 38m, baixava de 1h 25m en mitja. Per tant estic segur que també ho faràs. Sinío ara, a la tardor. Ja ho veuràs.