diumenge, 16 de maig de 2010

Bona cursa al Circuit de CatalunyaJa l'havia corregut dues vegades, però aquest any l'he feta per primer cop des que es va convertir en un 10.000. Dues voltes, i gairebé un quilòmetre més, per completar la distància. Sempre m'ha agradat còrrer on ho fan els F-1 i les motos. Per un dia, correm nosaltres i si a més és per una causa benèfica, com és el cas, millor que millor.
M'he trobat millor en la segona volta que en la primera, per la meva sorpresa. El primer 5.000 l'he fet en 21,06 i el segon en 20,59. Només 7 segons de diferència, però ho he notat. He acabat, però, en 42m i 11s , el 153 de la general de 1.062 arribats.
M'he quedat molt apropet de la segona millor marca de l'any que és 41,41 de Caldetes. La millor és 40,55 al pas pel 10.000 de la Mitja de Barcelona. Tenint en compte les pujades que hi ha al circuit, jo crec que ja està bé, la marca d'avui.

3 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Xavier, no parares de sorpendrem,molt be! molt be! i que be t´ho pases! genial en el circuit!
Be, ja la tenim aqui.....
salut!

Raúl Muñoz ha dit...

Déu n'hi do! A aquestes alçades de la temporada i després de les dues maratons, fer la segona millor marca de la temporada...i, amb perdó, amb l'edat que tens.
Tu sí que et cuides.
Felicitats!!!

Xavi ha dit...

Ja vaig pels 50...