dilluns, 3 de maig del 2010

Marató d'Empúries: objectiu complert





Volia baixar de les 3h i 30m. I fita aconseguida ! Al final 3h 28m 49s ( 3,29,42 oficials) Vaig sortir a veure-les venir a un ritme potser un pelet ràpid. Vaig passar la mitja en 1h 40m, cosa que vol dir un ritme de 3h 20m, en cas de doblar. Ja sabia que no podria fer-ho però molt malament ho havia de fer per no baixar de 3h 30m. De fet tenia 10 minuts de marge. La veritat és que me'n vaig menjar gairebé 9 d'aquests minuts però l'important era aconseguir l'objectiu prefixat.
Bona cursa, aquesta marató. Impagables les llesquetes de pà amb tomàquet amb anxoves amb què l'organització ens obsequia el dia abans de la cursa. Aquest any havien canviat una miqueta el recorregut que penso que ha millorat la prova. Em vaig permetre fer-los una suggerència al respecte per millorar-lo encara més, segons el meu parer.
Vaig estar amb la família i amics tot el cap de setmana, que, tot i ser plujós, ha estat molt agradable.
Aquesta era l'última marató de la temporada. Finalment n'he fet 4, com ens els últims anys. La pròxima temporada vull fer-ne 5 ( Mediterrani, Salou --aquesta és nova--, Donosti, Barcelona i Empúries. Caldrà entrenar força !!! Ara ja en tinc 26 al palmarès, per tant, Barcelona 2011 serà, si tot va segons el previst, la número 30.

8 comentaris:

Renato Cilento ha dit...

Xavier! Em fa fer molta il·lusió que ens tornéssim a trobar.Força Running i fins la propera!!

Oscarjet ha dit...

Ets una calculadora genial, ho claves sempre.quin cap de setmana mes mako.Fins la propera,salut i kms..!

Ramon ha dit...

Molt be , Xavi , quan ens vam creuar al principi de cursa ja es veia que anaves be. Ara entenc perquè es van acabar tan ràpid les anxoves el dissabte.Els meus 10 km força be.

Joan Castellà ha dit...

5 Maratons !? jo vaig fer la de Barcelona i encara estic ressentit.jeje..

Luigi ha dit...

Hola Xavi,

Primer de tot, enhorabona per la cursa!

Vam coincidir a un sopar del 10de1000 que va organitzar el XaviPapell farà uns 5 anys. Després ja no t'he vist més, fins fa poc a Tona i diumenge a Empúries (et vaig animar poquet abans del final del bucle d'Albons)

Res més, m'alegro que estiguis novament a la normalitat atlètica i patint com ho feies a la cursa

Fins aviat

Xavi ha dit...

Luigi:

Doncs si no em veus des d'aquell sopar, serà perquè no t'has prodigat gaire en les curses, m'imagino. Jo he continuat corrents una mitjana de 30 curses l'any.

Salut !!

Luigi ha dit...

Vaig fent curses, és clar, però en general sovintejo més la muntanya. M'havien explicat que havies estat malalt i simplement em va fer gràcia veure't "en plena faena". Vinga, fins aviat!

Raúl Muñoz ha dit...

Moltes felicitats, Xavi!

Sembla que es digui aviat, però 26 maratons...són moltes. I a més a un gran ritme. Enhorabona!!!

Em venia de gust fer la de Salou, però crec que no la podré fer perquè per diversos temes faré les vacances a l'octubre. Ja buscaré alguna altra.

Aquest diumenge, mitja de Girona, a veure si baixo d'1h29min.