diumenge, 30 de maig del 2010

2 curses en un dia !! I afònic!!!



No ho havia fet mai, encara, disputar dues curses en un sol dia. Dissabte al matí vaig fer la cursa de Medijocs. Mitja muntanya, a Sant Cugat. 7,43Km. Temps discret, 33m 18s, tot i que volia fer-ho bé. És el que hi ha.
I a la tarda, enredat per l'Arcadi (he, he...) Vaig fer la Cursa Internacional de Riu Cornet, a Sallent. Molt recomenable. Aquesta sí de muntanya. 13,03 Km em van sortir del Fore Runner 1h 1m 28s. Pensava que faria 1h 4m o 1h 5m, per tant vaig quedar prou satisfet. La cursa puja fins la meitat del recorregut i després es baixa a tota castanya. Com que al matí ja m'havia matxacat bastant, el resultat de la tarda em va deixar prou content. I avui diumenge hi havia la Cursa de El Corte Inglés. Hauria estat un bon triplet fer-la, però no m'ha estat possible ja que he fet d'speaker a .... la Cursa de El Corte Inglés !!! Ha estat molt interessant veure com es desenvolupa organitzativament una cursa amb 58.000 participants i que tot funciona tant bé. Com es nota que hi tenen la mà trencada després de 32 anys de fer-la ! Llàstima que m'he quedat afònic, després d'estar pràcticament 3 hores parlant. És culpa meva perquè no cal cridar com acostumo. Per això està el micròfon !

5 comentaris:

Oscarjet ha dit...

hehehe m´ha agradat aquesta cronica hehe!
molt bon temps per el 13km si! molt be...!
I tenir males companyies com amics pasa el que pasa....hehe
salut i kms Xavier!

Unknown ha dit...

Xavi, que ja no te'n recordes de el doblete matinal Cursa de l'Amistat + Cursa Pont de Vilomara??
;)

Xavi ha dit...

I tant que m'en recordo, Ironvic. El que no recordes és que jo no el vaig poder fer. El vau fer el Manel, l'Arcadi i tú. Jo em vaig lesionar just el dia abans ja que em vaig fer un esquinç de turmell i vaig ser baixa d'última hora !!

Unknown ha dit...

Ostres és veritat!! Que ens vas donar plantón i vas ser tu qui ho havia proposat de fer-ho...

Ramon ha dit...

Molt be Xavi , haguessis pogut fer el triplet amb la de El Corte Inglés :-))