dilluns, 22 de febrer del 2010

Mitja de Gavà, test del ritme de marató


Tot va anar bé. 9 quilòmetres previs per a completar una tirada de 30 al sumar-li els 21 de la mitja. Temps final a la cursa de 1h 38m 11s, ritme de 4,38, un pelet més ràpid del que voldria ser capaç de dur a la marató de Barcelona, per poder acabar en 3h 18m.

Tenint en compte els 9 Km previs puc estar content. Vaig anar amb el grup d'1h 40m fins el Km 13. Aleshores vaig apretar una miqueta i em vaig trobar força bé per retallar aquests gairebé 2 minutets. L'any passat, també a la Mitja de Gavà, vaig fer el mateix, només que vaig "atacar" més tard, sobre el Km 16. I vaig acabar també amb 1h 38m i uns quants segons més que ahir.

Diumenge faré els 10 Km de Sant Boi. No m'agrada fer una cursa una setmana abans d'una marató. Em fa por lesionar-me. Però en aquest cas l'excepció està més que justificada. Serà el 10.000 número 100 de l'Arcadi i vull còrrer amb ell. Ahir vam coincidir en la seva mitja número 100, (tot i que finalment no ens vam veure), i el 7 de març coincidirem, si tot va bé, en la seva marató número 100. Això si que és un triplet de veritat !!! La foto correspon al Km 20,5. S'ha de somriure davant les càmeres.. he, he...!

6 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Hola! ja esperava la teva cronica.
Has fet EXACTAMENT el mateix que jo!!! i el temps i tot !!
increible no haveuret vist a la meta.AL menys ens vem saludar fent la tirada .
ke vagi be st boi i ens veiem a la marato !!kines ganes !

Raúl Muñoz ha dit...

Veig que ho tens tot molt control·lat. Es nota l'experiència. Jo, el dia 7 de març, faré la meva primera marató. No sé com anirà, però em fa il·lusió acabar-la, primer, i després, posar-me una barrera de 3h 30min, que per començar ja està bé. Em fa gràcia coincidir amb l'Arcadi i amb tu, mestres en això del periodisme... i de les curses. A veure si ens veiem.

Raúl BTV

Xavi ha dit...

Ets molt amable, Raúl. Molta sort dl "dia de autos" !!!!

Joan Castellà ha dit...

Ja ets tot un veterà en Maratons , jo també faré la primera Marató el dia 7 a BCN .

SOMOS UNA BANDA ha dit...

Enhorabona
Potser et busco el dia de la marató
vull fer 3.19 i seguir el teu ritme es exit assegurat
ens veiem

Xavi ha dit...

Farem una bona "banda", segur...!!