dimecres, 25 de novembre del 2009

Marató de Saragossa: millor que a Palma


He fet la marató número 24 del meu palmarès (cursa número 333) a Saragossa el passat 22 de novembre. Vaig acabar en 3h 34m i 8s, gairebé 2 minuts més ràpid que un mes abans a la Marató de Palma. A més vaig anar 30 segons més ràpid la segona mitja en relació a la primera. La clau, possiblement, va ser que el meu germà Manel em va retenir durant els primers 5 Km per que no sortís tant ràpid com acostumo. A Palma vaig anar massa ràpid a la primera mitja i després ho vaig pagar.
També vaig esmorzar, a més de la fruita habitual, una bona quantitat de pa amb mantega (hidrats). I a partir del Km 25 vaig menjar troços de plàtan cada 5 Km. Tot plegat em devia ajudar a no defallir. Estic satisfet. A la marató de Barcelona buscaré millorar la marca de l'any passat de 3h 19m. O sigui que intentaré 3h 18m. Veurem.
A la foto se'm veu, minuts abans de començar, amb el meu germà Manel (3h 42m) i el Víctor Garanto (2h 58m)

2 comentaris:

Unknown ha dit...

He millorat 8 segons la meva marca de marató: 2h58m48s, a només 40s de la teva millor marca...
Aquest és el temps real, l'altre 2h58m56s era el real!!

Xavi ha dit...

Recorda: La marca de 2h 58m 5s, la meva millor actuació, l'hauràs de fer quan tinguis 40 anys, qué es quan jo la vaig fer. Així que ja saps: cuida't perquè encara et queden uns quants anyets per arribar-hi..!!!