divendres, 11 de setembre del 2009

Temps fluix als 10Km de Viladecans


Ja sabia que no faria un bon temps a Viladecans, ja que aquesta setmana he fet una sessió de 90 minuts i era conscient que ho acusaria. A més, en el Km 1,5 aproximadament, m'he aturat a fer un riuet, cosa absolutament inhabitual en mi. He apretat tot el que he pogut, però només he fet una discretíssima marca de 46m i 23s, més de 4 minuts més que l'any passat (42,07). Pensava que faria 44m i la cosa no ha anat gens bé. El que més m'ha sorprès és que a Matadepera, fa 6 dies, vaig fer gairebé calcat el mateix temps, però sense esforçar-me especialment. No ho acabo d'entendre. Fins i tot diria que Matadepera potser és tant o més dura que la d'avui a Viladecans. És cert que Viladecans té una part de muntanya i Matadepera no. La referència del 2008 van ser 43 minuts a Matadepera i 42 a Viladecans.
En fi.... deu ser l'edat....! Almenys a la foto se'm veu prim, cosa que ja ens agrada als corredors de fons. Encara que "prim = en forma". Avui no ha estat així per a mí.

7 comentaris:

Pep ha dit...

Enguany no he vingut, per què estic intentant fer una mica de muntanya; però he recordat que l'any passat estàvem aprop l'un de l'altre: per suposat tu per davant.

Bé 44 i escaig amb riuet i tot. Enhorabona !!!!

any passat
http://mossenhoms.netfreehost.com/mossenhoms-ftopic1010.html

Xavi ha dit...

No, no... 46 i escaig....!! Snif!!

Joan Castellà ha dit...

A la Mercè li fots canya i et desfogues

Dani ha dit...

A Manresa no vinguis cansat, eh!

Xavi ha dit...

Doncs Manresa és el 25 d'octubre, oi ? Tot just una setmana després de la Marató de Palma de Mallorca... Imagina't si estaré cansat...!

Dani ha dit...

Si senyor! el 25 al matí.
ostres... doncs si, però tu tranquil que ja saps que hi ha molta baixada...

Sebas Guim ha dit...

A un veterà com tu, em sorprèn que t'agafi un atac urinari...en un 10.000. Xavi!!!
He estat veient els resultats de la Mitja de Sabadell i és curiosíssim que en tres anys hagis mantingut aquesta regularitat...en 21 kms!!! A mi em va passar una cosa semblant a Donostia...on vaig millorar per vuit segons.
Ànims!!!