diumenge, 6 de setembre del 2009

Curiositat a la Mitja de Sabadell


Repassant els temps dels anys 2007 i 2008 de la Mitja de Sabadell i comparant-los amb el que he aconseguit avui, observo que fa dos anys vaig còrrer en 1h 38m i 38s... exactament el mateix temps que he fet avui!! L'any passat vaig fer 1h 38m 45s ( 7 segons més) i avui he tornat a rebaixar els 7 segons en qüestió. També he vist que tant al 2007 com al 2008 em vaig aturar en un moment de la cursa. Avui no. La veritat és que avui pensavava que podria fer 1h 36m més o menys. Però no estic decebut. Estranyat, sí. No he patit gens com em va passar els dos últims anys, i no se m'ha fet tant dura com aleshores, ni de lluny. He augmentat el ritme considerabalment en començar la segona volta --quan tendeix a baixar-- i he arribat a posar-me a ritme de 4m/Km. Això m'ha permès acabar la segona volta ben bé 2 minutets més ràpid que la primera. Correcte. L'any que vé miraré de plantejar sortir rapidet per aprofitar la part que fa baixadeta no tan sols en la segona volta. Això m'hauria de permetre baixar de l'1h 38m. Avui era complicat perquè m'he col.locat endarrera i al disputar-se la cursa popular alhora, hi havia diversos embuts en la primera part de la cursa, cosa que, indefectiblement, alenteix el ritme perquè no pots avançar.
Ah!! La cursa, decididament, no fa 21,097 Km. Fa ben bé un mínim de 21,4 Km. El Fore m'ha marcat 21,5. A altres companys els ha marcat fins a 21,8. Això ja quadraria amb els registres. El Roger Roca, que ha guanyat la cursa, ha fet 1h 10m i ell és home de 1h 8m com a molt...!

6 comentaris:

Sedentaris.cat ha dit...

Estàs en forma!

Sergi ha dit...

Otra mitja al zurrón !!!

Yo pensaba ir para hacer tirada larga antes de la maratón de Berlin, pero el viernes me lie, y acabé con 24kms en "nuestra" avenida, y no era cuestión de hacer otra tirada tan larga.

Estoy un poco acojonado ante mi primera maratón, pero resistiré.....

Un saludo Xavi

Xavi ha dit...

Sergi:

Para un triatleta como tú, una maratón es "pecata minuta". Ya lo verás. ¡Suerte en Berlín!

Joan Castellà ha dit...

Ei Xavi , que tal van aquest mitjons llargs que portes ?
Estic pensant en comprar-men uns.

Xavi ha dit...

A mi em van molt bé. Fixa't que hi ha força corredors que en porten. Milloren la circulació de la sang. Jo uso els Medilast.

Joan Castellà ha dit...

Si ja havia vist a gent que en portava però no sabia exactament quina funció feien.