dilluns, 27 d’abril del 2009

S'ha acabat el Godó. Ja en porto uns quants...!




Un Godó més al sarró. Recordo que la primera vegada qui hi vaig anar era el 1983. Vaig anar per Catalunya Ràdio. Em va impressionar creuar-me amb en Matias Prats, que era el comentarista de tenis de TVE, aleshores. Només vaig anar a la final Wilander-Vilas, si no recordo malament. A partir de l'any 1990, quan TV3 es va fer amb els drets, ja hi vaig anar regularment. Després vam perdre els drets i vaig estar uns anys, dos o tres, sense anar-hi. A ull diria que he anat uns 20 anys al Godó, aproximadament. Les fotos corresponen als minuts previs a un directe pel 3/24 i a la preparació d'una crònica. Aquest any, qüestions de drets, no he pogut entrevistar el Rafa Nadal. La Imma Pedemonte, sí, el dia que vam retransmetre el seu debut. Jo estava a la cabina de comentarista amb el Francis Roig, l'entrenador, junt amb el Toni Nadal, del jugador.
Demà torno a la redacció i a completar l'última setmana de tappering abans de la Marató d'Empúries. No hi haurà objectiu. Veurem quina marca surt.

2 comentaris:

Ironxevi ha dit...

Xavi, sempre em pots entrevistar a mi, et doncs els drets, cap problema, je,je...
Ens veiem diumenge. Ahir vaig fer Albi en 3h28', i diumenge penso sortir ben tranquil (a part de la sorpresa que tinc preparada..)a veure si fem un grupet, i anem fent xino-xano

Xavi ha dit...

Quina sorpresa tens preparada ? Ja sé que si me la dius deixarà de ser sorpresa... però.