dimarts, 7 d’abril del 2009

Millor bossa i més élit


Acabada l'enquesta sobre què hauria de millorar la Marató de Barcelona el resultat és que un 38% dels votants han considerat que la bossa del corredor era insuficient; un 22% opinen que hi hauria d'haver més atletes d'élite o de més élite que els actuals. Un 12% van trobar a faltar animació i un altre 12% va trobar a faltar més cobriment televisiu.
La falta d'espai a alguns carrers ha estat considerat per un 6% com un aspecte a millorar, i un 3% creu que ha de millorar el guardarroba. Un altre 3% també s'ha decantat per altres aspectes -sense especificar- com el que més ha de millorar.
D'aquesta modesta enquesta es dedueix que a ningú no li van semblar malament els avituallaments ni la participació, ja que aquests dos apartats no han rebut cap vot.
Moltes gràcies a tots per participar en aquest enquesta!

5 comentaris:

Miquel Pucurull ha dit...

Interessant el resultat de l'enquesta que has fet, Xavi.

De segur que el serà útil als organitzadors.

Quants corredors/res van respondre finalment?

Xavi ha dit...

Van ser una trentena de votants. Poquets. Però entenc que devien ser participants a la Marató, per tant el resultat sí que pot ser interessant.

Oscarjet ha dit...

Xavier ! aixo si que es un honor.Gracies!
Jo tb et tinc fa temps...ja que ets un atleta per seguir i apendre.Deu ni dor ( s´escriu aixi??) la de curses que has fet.no espero igualarte pero si seguir gaudint de fer el que m´agrada fins que la salut digui prou.
Salut i kms...

Xavi ha dit...

S'escriu "Deu n'hi do"... Amb la "r" final sembla que ho digui el Chiquito de la Calzada, he, he...!

Oscarjet ha dit...

jajaja gracies !! ara ja ho se...jejeje
salut i no agafeu masa kilos akesta setmana, eh??