dimecres, 1 d’abril del 2009

Arriben els Bombers!!!

Diumenge faré la cursa de Bombers, per una vegada, sense presses a l'acabar. I és que no faré el reportatge habitual. El farà el meu company, Lluis Cervelló. Un cop acabi la cursa, podré fer les coses amb calma i no hauré de continuar corrent per fer entrevistes, etcétera...
Avui he anat a recullir el pitrall. Bé, la samarreta pitrall. Les instruccions de la cursa deixen ben clar que si no te la poses no et deixen participar. Abans et donaven un pitrall si el demanaves. Aquest any no ho sé. Jo almenys no els he vitst, si bé és cert que tampoc no ho he preguntat...
M'han demanat el comprovant de marca. Els he ensenyat la classificació de la cursa de Llagosta (10Km) de fa gairebé un any, on hi figuro amb una marca de 40m i 40s. la millor de l'últim any en la distància. I m'han donat un braçalet de sub40! Me l'haurien d'haver donat de sub42, lògicament. Milllor per a mí, perquè, amb 17.500 corredors, sortir una miqueta més endavant s'agraïrà, i, efectivament intentaré baixar dels 40 minuts. Seria un exitàs aconseguir-ho, ja que fa 33 curses de 10 Km que no corro en aquest temps ! L'última vegada va ser a la cursa de la Mercè del 2006!! Es tracta de buscar reptes, oi? Doncs a veure què tal...!! He corregut la prova 5 vegades i el millor registre és 39m 14s fets al 2005. Aviam què faig diumenge.

7 comentaris:

Sedentaris.cat ha dit...

Que tinguis sort amb el repte sub 40'.

Jo vaig a pel primer sub 45' i hauré de suar-lo de valent amb un anterior 46'16 ... sort del nostre "amic comú" 405 (i no em refereixo al Peugeot, suposo que ja m'entens) que em marcarà el ritme per quilòmetre per no cremar-me al principi ... i arribar amb condicions a la segona meitat (o això espero)

Bona sort!

Ferran de Sedentaris.cat

Xavi ha dit...

Certament! El 405 ajuda, si bé en el meu cas el ritme a seguir és clar. Cada Km una miqueta per sota de 4 minuts, o sigui, 4-8-12-16-20-24-28-32-36-40!!! Cada quilòmetre hauria d'anar amb uns segons d'avantatge, je, je,!!!

Sedentaris.cat ha dit...

Xavi,

Suposo que m'estàs parlant del "Virtual Partner",oi? O ja directament mires el temps acumulat i vas veient la diferència...

Un dia d'aquests publicaré una entrada al bloc del 405, ja t'avisaré perquè segur que ets un usuari avançat i tens alguna cosa a dir (a mi em sembla que per una cursa em sobren camps i pantalles, a Bombers encara tindré algun "xoc" amb algú si estic massa pendent del rellotge :-).

Res més, sort el diumenge!

Ferran de Sedentaris.cat

Oscarjet ha dit...

Un any mes la fare !! sempre em fa especial ilusio !
A veure si t´enganxo per ferte una fotiki !! adew!

Xavi ha dit...

El Virtual partner no l'uso. Simplement tinc configurada una pantalla amb el temps total, els quilòmetres i el ritme que porto. Una vegada vaig usar el Virtual Partner i vaig estar més estona mirant el rellotge i passant de pantalla a pantaalla que altra cosa. I a Bombers, com dius, això és un risc de xocar mb algú, je, je...

A més, el bisel de la pantalleta a vegades no va massa fi, si hi ha humitat, si vas amb guants... i costa canviar de pantalleta.

Joan Carles Llurdés i Coit ha dit...

Per a mi un sub 40' encara és un repte que no em puc plantejar. En una cursa de 10 km. el meu repte és arribar als 41' però menys ja no. Ara bé, en una cursa com al dels bombers, amb tanta gent ... no és de les meves. Jo busco altres de més minoritàries.

Que tinguis sort en el repte.

Joan Carles

Ramon ha dit...

Que vagi bé Xavi, jo intentaré el Sub 50 ' que es prou difícil per a mí. Suposo que ens veurem a la foto de corredors

Ramon_B (corredors.cat)