dissabte, 29 de març del 2014

Una altra cursa nova: els 10 Km de Vilanova del Vallès

La medalla que m'han donat (Foto: jo)
Avui hem estrenat, els que hi hem pres part, una cursa nova: els 10 Km de Vilanova del Vallés. Bona cursa, bon ambient, amb un recorregut mixt terra asfalt, predominant, això sí, l'asfalt en una proporció, diria, de 80-20. Cursa entretinguda a la que li auguro un bon futur en breu. Érem pocs, --crec que no arribàvem als 300 corredors-- i amb l'opció de fer 5Km, ja que es tractava de fer dues voltes a un circuit d'aquesta distància. He sortit una mica endarrerit però al ser pocs corredors, de seguida m'he col·locat on em tocava per la meva velocitat. Feia força vent, però durant al cursa no m'ho ha semblat tant. Fred, gens. He pogut deixar enrera una noia amb la  que he lluitat la primera volta. A l'alçada del km 4 l'he pogut superar. Aquestes curses petites, amb pocs corredors, són molt agraïdes. Res a veure amb les que són tant massificades, com Bombers, per exemple. Avui m'han dit que han venut 27.000 dorsals !! Mare meva !!
Amb l'A. Ballbé i la Y. Puentes (Foto: C. Ferreiro)
He acabat amb un temps de 45m 45s. Amb bones sensacions. He acabat segon de la categoria Veterans B i 54 absolut. El nivell no era massa alt... Amb l'Andreu Ballbé i la Yolanda Puentes hem passat un bon matí perquè tots tres hem quedat segons de la nostra categoria. Una part del recorregut és d'aquells on anys enrera hauria corregut força: una llarga recta de gairebé 2Km amb una mica de baixada. Avui no he estat capaç de posar-me per sota de 4,20... És el què hi ha. Aquesta setmana he tornat a incorporar una mica de qualitat als meus entrenaments. Res de l'altra món. Uns canvis de ritme, sèries curtes i llargues, un cop a la setmana. Aviam si l'isquio no es queixa i milloro una mica la meva velocitat.
  Demà diumenge toca, en el camí cap a la Marató d'Empúries del 4 de maig, la Mitja de Calella. Objectiu, 1h 36m. Agosaradet, però cal ser-ho una mica, oi ?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que eramos unos 370 + o -
Yo la verdad que la encontre un poco dura por el viento y la subida q eran 2.5 km casi sin parar
pero al final yo contento 3 de los 5 km ,el año q viene la volvere hacer
saludos y gracias por tus impresiones

Pinzas ha dit...

Hola Xavi, anima la òstia saber que amb ganes es pot còrrer tan ràpid com un xaval als 50. La meva admiració! i gràcies per còrrer al nostre petit poble.