diumenge, 7 d’octubre del 2012

Millor marca de la temporada a Olot !!!

Esprintant a  l'entrar a meta
         Quan una cursa et va bé, tota ella et sembla magnífica. Segurament és el que m'ha passat avui als 10 Km d'Olot. Dia magnífic per còrrer. No ha fet una calor excessiva. He fet una marca de 42m i 18s que significa la millor de la temporada i la tercera del 2012. Aquest any porto ja 14 deumils. Per tot plegat estic més que satisfet. La cursa garrotxina és ràpida, però no és plana del tot, ni de lluny. Hi ha alguna pujadeta notable però queda compensat per les baixades. Fa 30 anys que la fan, però enguany estrenaven circuit. A mí m'ha sembla magnífic. Hem passat pel centre d'Olot, també pel parc natural, per la pista d'atletisme --molt curiosa, amb el tartà verd i arbres a la zona central-- i per alguns corriols. Tot molt ben indicat. Bona feina la que han fet els nous organitzadors. Segur que aviat tindran més corredors. Avui hem acabat la cursa prop de 250. He entrat el 70è de la general i el 9è de la categoria. Només m'ha superat una dona. Ja sabeu que sempre miro aquesta referència femenina. M'agrada.  Amb la segona noia, per cert, he tingut una interessant lluita atlètica durant tota la cursa. Al final li he tret 5 segons. Ella tenia 19 anys...!! Uff!!
  
Entrevista a TV d'Olot
Recuperant-me de l'esprint, però molt satisfet
 En definitiva ha estat un bon entrenament per a la Marató del Mediterrani del 21 d'octubre. Aquesta setmana he estat una mica gandulot i no he arribat ni als 50 Km. Vaig fer una sessió de 21Km dimecres. Ja vaig de baixada cap a la Marató. Aquesta setmana faré un parell de sessions de 18 i 13 Km i la resta de dies rodar suau per completar un total de 50-60Km. Ja veurem.



5 comentaris:

Pep ha dit...

Enhorabona per la marca i estic d'acord que Olot organitza proves per llocs fantàstics. Sempre que hi he anat, mitja i cros, he gaudit de valent. Estàs en molt bona forma.

Sebas Guim ha dit...

Et passa com a mi, Xavi.
Com mola fer "marques de la temporada", eh?
Ja tindrem temps d'esguerrar-ho tot, però mentre comencem de zero, l'evolució és molt motivadora.

Xavi ha dit...

He, he,....Certament, Sebas.

Joan Castellà ha dit...

Ja ho diu la dita " Qui no fa marca a Olot , no fa marca enlloc "

Ho no era aquest tipo de cursa..?

Xavi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.