diumenge, 18 de març del 2012

10 Km Sant Boi: última cursa abans de la Marató



Amb l'Arcadi. Ens deixàvem l'Imma !
Com ja comença a ser una tradició, l'últim diumenge abans de la Marató de Barcelona faig els 10 Km de Sant Boi. Una cursa especial per a mí. I és que quan vaig començar a còrrer, al 1997, aviat em vaig lesionar perquè corria amb sabatilles de tenis. La lesió i la seva recuperació em va tenir uns tres mesos aturat. Vaig reaparèixer precisament a Sant Boi on, malgrat ser un circuit força exigent, vaig baixar la meva marca de 10 Km en 4 minuts. Va ser una bona reaparició...!
Portant  l'Imma Casares
  Els 10 Km de Sant Boi són per a mí una mena de festa en la que tots ens desitgem molta sort per la "gran cursa". Els que la correm, és clar ! I es tracta de no arriscar gens i anar a un ritme molt còmode per a no patir cap mena d'ensurt. Per tant ha estat el dia ideal per acompanyar l'Imma Casares en el seu intent de baixar la seva marca (49,23) i intentar ser sub49. Era un repte complicat. Tant complicat que no ha pogut aconseguir-lo. De fet, ha quedat lluny: 53,18. Està clar que no era la cursa ideal per a fer marca, ja que és molt trencacames. De tota manera ens ho hem passat molt bé. També li ha fet de llebre a la Imma l'Arcadi, ja molt recuperat de les molèsties que fa temps que arrossega al genoll dret. I, com no, el geni de Sant Boi, el Manolo Runnersantboi ha estat corrent amb nosaltres ajudant també l'Imma constantment... i fent fotos sense parar !!
Després de la cursa 
   Ara ja tot està dat i beneit. Diumenge, la gran festa de la Marató de Barcelona: 19.500 corredors. Qui ho hauria de dir fa 6 anys quan va deixar de fer-se per la poca participació que tenia, amb prou feines 4.000 corredors, encara no. També han corregut avui a Sant Boi, el Bernat Solé (TV3) el David Clopés (Catalunya Ràdio) i dos nous companys de curses: el David i el Carles.

6 comentaris:

@charlybarbera ha dit...

Ha estat una cursa genial, i amb molt bona companyia.

Moltes gracies Xavi

Carles Barberà

Raúl Muñoz ha dit...

Pensava que l'hauries fet "a tope", com és habitual. Es nota que ets un bon expert i saps quan s'ha de córrer ràpid i quan no.
Ja has decidit si 3h20 (a 4:40 abans del km 30 i amb marge de 10" fins al 42) o 3h15 (a 4:37 sense marge)?

Que vagi bé diumenge!

Xavi ha dit...

Raúl: Sortiré a buscar entre 3,20 i 3,24, amb el desig soterrat de fer 3,19. 3,15 em sembla massa agoserat per a mí. Aviam què és el que surt.

Salut !!!

Sebas Guim ha dit...

Quin equipet més culo que éreu. A l'Imma l'hem d'enganyar per a la Marató...

Xavi ha dit...

No serà fàcil que l'enganyem per fer marató. Còrrer si que li agrada, però entrenar, em sembla que no tant...
;-))

Ramon ha dit...

Xavi , vols dir que la Imma voldrà que li feu de llebres un altre vegada :-).

BONA MARATO !!