diumenge, 5 de juny del 2011

Cursa del DIR. No ha estat gens malament.



Cursa 401. Els 10Km del DIR de Sant Cugat. El terra estava molt moll perquè un parell d'hores abans de la cursa ha caigut un bon xàfec. És una cursa foça trencacames, com ja preveia. He fet el primer 5.000, que era el més dur, una mica més lent que el segon. He passat el 5.000 en poc més de 22m. He pensat, doncs, que seria impossible baixar de 44m a la meta. No sabia aleshores com seria el segon 5.000, que ha resultat ser més benigne que el primer. En els últims 600 metres, a més, m'he mig picat amb un altre corredor i he augmentat molt el ritme per evitar que em guanyés. Aquesta rivalitat ha fet que hagi pogut arribar en 43m 52s. És un bon registre, tenint en compte el perfil de la cursa.

La pròxima cursa serà la de Les Planes, a Sant Joan Despí. Em fa gràcia perquè passa molt a prop de TV3. És com si corrés a casa, he, he. El que no m'agrada tant és l'horari: les 9 de la nit --sí, sí, de la nit-- del dissabte 18 de juny.

10 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Ja t´imagino apretant en els ultims metres...aquest esperit ens encanta.
Salutacions!

iban ha dit...

Bon registre Xavi!! Te raó l'Òscar, què bo que és apretar al final i donar-ho tot! Enhorabona per.la.teva 401 cursa,
Salut!
Iban.

by X ha dit...

T'he vist passar(-me). Eres tu el que es "cagava" en veu alta en les pujades? Just quan em passaves un paio ha maleït el recorregut i m'ha sonat a la teva veu, que és l'única de tots els participants que coneixia, ha ha.

En tot cas, sí: allò era un trenca-cames. Sort del plugim perquè amb una temperatura més alta hauria estat insuportable...

Xavi ha dit...

X: He renegat en una d'elles, sí. Just després de passar el Km 8.

Anònim ha dit...

Xavi,
entrenes a DiR normalment?
Una abraçada i felicitats

by X ha dit...

Ha sortit ja la classificació i crec que es confirma el que sospitava: el punt intermedi no era als 5km. Si hi era, vaig fer uns segons 5km antològics... :-D.

No sé vosaltres, però jo vaig ser incapaç de veure cap fita quilomètrica. Segurament anava molt fos, però no en veia cap i el pas intermedi em va enfonsar la moral perquè em va donar un temps molt més alt del que, per sensacions, m'imaginava.

Xavi ha dit...

No. No entreno al DIR

Xavi ha dit...

X: Doncs potser hauràs d'anar a l'oculista...;-) Els punts quilòmetrics eren uns rètols d'allò més grossos i alts...

by X ha dit...

Ha ha! Sí, això he llegit per algun lloc, però sóc novatillo en això de les curses populars i dec tenir l'"efecte banner" molt desenvolupat. Buscava punts quilomètrics estil Jean Bouin, d'aquells que es veuen des de l'anterior punt...

Fa ràbia, perquè em podia exprimir més i aquella presumpta desviació del punt intermedi m'ha enfonsat la moral.

Sebas Guim ha dit...

M'agrada el nou toc que li has donat al bloc, així com comprovar que l'esperit competitiu segueix present. Enhorabona.