diumenge, 3 d’octubre del 2010

Sant Cugat: objectiu complert


He fet tirada llarga perquè d'aquí a tres setmanetes (24 d'octubre) tinc la Marató del Mediterrani. He fet 9,4 Km de prèvia, que sumats a la Mitja donen gairebé 30Km i mig. He anat raonablement bé fins el Km 16,5. A partir d'allà he patit, però he pogut acabar en 1h 37m 39s. Era la quarta vegada que feia la Mitja de Sant Cugat, de les més dures del calendari. Havia fet 1h 31 (2003); 1h 30m (2004) i 1h 34m ( 2007). Per tant, he fet el pitjor registre de sempre, però ja hi comptava, per la tirada prèvia, que mai no havia fet abans en aquesta mitja.
La foto és amb el Josep Maria Puig, cap de redacció d'esports de TV3. Hem anat junts força estona. M'ha tret un minut a la meta. Normal...

6 comentaris:

Oscarjet ha dit...

Molt be ! doctor...
fent com sempre els deures ben fets et surtira una gran Marato.
Pero ser tan dura el registre que tens de 1h30....vaya tela.
QUina idea tens per Mediterrani??

Xavi ha dit...

Al Mediterrani sortiré a 5m/Km amb el meu germà que vol fer marca i baixar de 3h 30m. Jo em despenjaré en un moment donat per mirar d'acabar en 3h 40-45. El motiu és que vull fer també el 14 de novembre la Marató de la Costa Daurada i el 28 de novembre la de Donosti. El repte és acabar-les totes 3 i no pas "morir-me" en la primera. Veurem...

Unknown ha dit...

Hola Xavi!!
Al final vaig desertar en la 1/2 Marató del meu poble!!
No em van convidar (els del CMSC són organitzadors) però es curren pocs detalls... algun que altre però de molt en molt!
Tinc excusa. Estava al Trail de Guara, 35km, on vaig fer 1er sobrat!! El 2on va entrar a 40min!! Els màquines estaven a la UltraTrail, de 95km, però no li treu mèrit a lo meu... 35km en 3h12 per muntanya (2880m acumulats) no està gens malament!!

Oscarjet ha dit...

wow ! les 3 ! acabaras un any tremendo!!! molt be!
Jo tb anira a aquests ritmes, a veure si fem pinya ! bona setmana!

Iban ha dit...

Ets la canya! 9 km i escacs abans de fer una mitja! jeje un crack de debó!
en fi segur que les 3 maratons aniran genial. Ara ja fas bé, intenta no cremar-te AL MENYS fins l'´ultima!
Molta sort. Ja queda menys!
Salut!
Iban

Xavier ha dit...

Buff, fa un parell d'anys que estic mig retirat de les curses de cap de setmana i m'havia oblidat del "pintes" que corre amb calçotets que surt a la foto. Tot un clàssic! Em sembla fins i tot que anava amb parella, amb un altre paio del mateix pal. Es podria escriure un llibre sobre els personatges que participen/participem a les curses populars. Per cert, la foto està feta just a l'alçada de la consulta de l'acupuntora en la que coincideixo tot sovint amb Rafael Bagot. Ciao, crack!