diumenge, 17 d’octubre del 2010

He tornat a Sabadell


Feia 3 anys que no corria els 10 Km del Club Natació Sabadell, una cursa molt apreciada per mí, ja que va ser la quarta que vaig fer a la meva vida. En total l'he disputat 7 vegades i avui he fet el segon pitjor temps de sempre. És el que hi ha. La meva millor marca la vaig fer al 2004 amb 39 minuts exactes, just un dia després d'haver fet 32 Km en pista a Terrassa, com a preparació de la Marató de Donostia. Eren altres temps. Avui m'he hagut de conformar amb 43m 34s. Al 2007 vaig fer 41,53. Tinc l'excusa que estic a una sola setmana de la Marató del Mediterrani i no volia forçar... I un bé negre ! He apretat el que he pogut, però la màquina no dona per a més. Es veritat que: 1- Sóc més gran; 2- Entreno menys; 3- Només faig sèries quan preparo la marató de Barcelona. La resta de l'any només rodo. Tot plegat explica la diferència de temps tant notable.
Estic barruntant de fer sèries almenys un cop a la setmana (una setmana llargues -de 1.000 a 2.000 metres- i una altra curtes -de 100 a 500 metres-. Aviam si així puc guanyar una miqueta de velocitat en els 10.000.
La foto és baixant per la Rambla, poc abans del Km 6, crec.

7 comentaris:

Paco Gómez ha dit...

També podria ser acumulació de curses cada cap de setmana. Les cames pateixen molt més en cursa qué en entrenaments. Però si és el que t'agrada no paris i corre.
Sort a la Marató.

Iban ha dit...

Sabadell de nou!
No és un mal temps Xavi, no si sabem que et pots acabar lesionant del tot del peu si apretes més del compte. Per cert, t' ha fet mal aquest cop?
Ja queda menys per la 1/3 maratons!
Molta sort crack
Iban

Adrià Martí ha dit...

Moltes felicitats Xavi, no et preocupis i tira endevant, que aqui tens un admirador en tot el que fas i escrius!! Molta sort en les properes maratons!!
Et convido tanmateix a visitar el meu blog i a afegir-lo a la teva llista : www.bojospelspedals.blogspot.com

Gràcies i a reveure!

Xavi ha dit...

Iban:
El peu no m'ha molestat excessivament. Com sempre, més problemes a les baixades que a les pujades. Ja m'hi vaig acostumant. la prova de foc serà diumenge, a la Marató del Mediterrani. Veurem...
Merci per l'interès !

Unknown ha dit...

Hola Xavi,

Veig que encara segueixes amb aquestes merdetes de curses... jejej
Jo per la meva part, ja soc ULTRAMAN. I potser el més jove d'haver-ne fet un, s'ha de mirar.
La primera vegada q s'organitza un a Espanya, i com que saps que em va la marxa, allà estava jo!!
9'6km nedant+140km bici (1r dia)2900 desnivell positiu
186km bici (2n dia) 4000 y pico desnivell positiu
84km corrent amb 2880 desnivell positiu.
Crec que està per sobre del que s'organitza a Hawaii...
A veure quan ens veiem.
Igual vinc a passejar-me una estona a la Marató del Mediterrani... segons el que digui el cos!!

Xavi ha dit...

Victor: tu no estàs bé del cap, he, he...! Aquest atrocitats que fas et passaran factura quan siguis una miqueta més gran. Quan tinguis la meva edat, a veure com arribes....

Iban ha dit...

Bueno Xavi, 3 dies i enllestiu la Marató!

Molts ànims! disfruta tot el que puguis! Oblida el dolor de peu, (esteu tots fotuts tu, l' OscarJet també està fet un cromo el pobre) i fes una bona crònica que esperem llegir-la tant aviat com sigui possible. I fotos moltes fotos!

Sort!
Iban.